2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن میشه بیان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 32 پست

بستگی ب مشکلشون داره

دقیقا مشکلشون چیه؟.  برا حل شدنش تا حالا چیکار کردن؟. شما چیکار کردین؟ کمکی از دستتون برنمیاد آیا

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒

عزیزم کلا جامعه ایران جامعه مردسالار و سنتی هست، برای همین طلاق سخته

گلم همه آقایون اگر رفتارت خوب نباشه و زیاد بهشون گیر بدی دست بزن پیدا میکنن

آیا خواهر شما تد این دعواها مقصررنیست

به نظرم تو سن کمی هستن و احتمالا گذشت هم ندارن

بازم نمیشه قضاوت کرد ولی ای کاش درست برسی کنن ببینن اگر فقط مشکل از همسرشون هست جدا بشن

فکر نمی کنم طلاق ترس داشته باشه، وقتی توافقی هست پیش میره دیگه

وضعیت بعدش رنج اوره

ان شاالله تصمیم خوبی بگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چند سال خواهرم همه ی کاراش تحت نظر مشاور بود یک مشاور خوبی داشت که هر کاری میخواست بکنه با اون م ...

عزیز م خواهرت مثلا جی میگه شوهرش عصبانی میشه کتک کاری گ میکنه تو عقد همیجوری بود.....شاید مشاور درست میگه اون حتما با خواهرت صحبت کرده

این چند سال خواهرم همه ی کاراش تحت نظر مشاور بود یک مشاور خوبی داشت که هر کاری میخواست بکنه با اون م ...

خوب دیگه اگه مشاور تلاششو کرده و نشده پشیمون نمیشه

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

زودونپخته ازدواج کردن عاقبتش همینه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من در حال گرفتن طلاقم

اول از شوهرش تعهد بگیرید بگید یچی.ب نام خواهرتون بزنه و خواهرتون چند روزی قهر کنه بعضی مردا نیاز ب شوک دارن تا بفهمن چ اتفاقی داره میفته بعد اگه بازم ادامه داد جداشه و مواظب باشه بچه دار نشه

خدایا شکرت که به ارزوم رسیدم♥
عزیزم کلا جامعه ایران جامعه مردسالار و سنتی هست، برای همین طلاق سخته گلم همه آقایون اگر رفتارت خوب ...

خانمم عزیزم هیچ توجیهی برای کتک زدن توسط مرد وجود نداره

کتک زدن کار بدیه مستقل ازینکه چی عاملش بوده.

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
دغعه ی اول نیست که دعواشون شده . چهار سال عقد بودن همش دعوا چند بار تا مرز طلاق رفتن ولی مشاوری که خ ...

باسلام و احترام 

من میتونم نظر بدم با توجه به آقا بودنم؟

روزگار عجیبیست، آدم ها، آرام، آرام، ناآرام میشوند
بستگی ب مشکلشون داره دقیقا مشکلشون چیه؟.  برا حل شدنش تا حالا چیکار کردن؟. شما چیکار کردین؟ کم ...

واقعا خواهرم با سن کمش برای نگه داشتن زندگیش تلاش کرد تا حدی هم موفق میشه ولی اطرافیان شوهرش نمیذارن شوهره آدم بمونه

واقعا البته من خودم هم 17 سالگی ازدواج کردم ولی شوهرم خوبه

عزیزم مشکل اینجاست ن ن من و خواهرم زمین تا اسمون باهم فرق داریم با وجود اینکه ما هر دو دختر یه مادر ینم خیلی رفتارام متفاوته تازه میگی شوهر. که شوهرشما شبیه هم نیستن نبیاید خواهرتون زود ازدواج میکرد هر نسخه برا شما خوبه معنی نداره بر اون خوب باشه

باسلام و احترام 

باتوجه به گفته هاتون مبنی بر مشاوره از سوی خواهر، یقینا مرد نیز باید تحت کنترل مشاور قرار بگیرد و مشاوره یکطرفه زوجه بی نتیجه خواهد بود، از آنجائیکه سن و سال زوجین یقینا کمتر از 25 هست، می‌توان با پا در میانی و وساطت و استفاده از تجربیات روال زندگی رو به برگردان، تو این سن طلاق ضربات روحی وارد خواهد کرد و باتوجه به جامعه ای که ما در آن اسکان هستیم یقینا طرفین دعوا لتمه خواهند خورد، پیشنهاد میکنم حتما برای شروع مجدد زندگیشون با افکار جدید تلاش کنید 

🙏

روزگار عجیبیست، آدم ها، آرام، آرام، ناآرام میشوند