2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم زنی ک اعتماد ب نفس داشته باشه 

به پوستش و اندامش اهمیت بده 

واسه همسرش بهترین باشه 

خوش اخلاق و مهربون باشه و خودشو برتر ندونه عالیهههههه باید مرد واسش

گویی که یک کوه ، رفته از این دشت...

من 25 همسرم34 هفت سال ازدواج کردیم بچه نداریم یعنی به تفاهم نرسیدیم تو این موضوع ورزش درکنار هم حالمونو خوب میکنه هرکاری ک دوست داریم بدون دخالت اطرافیان انجام میدیم به خودمون می‌رسیم درکنار هم لذت میبریم

.
چرا؟ منم ب خودم کم اهمیت میدم و خیلی ناراحتم

من خیلییی به خودم اهمیت میدم البته فقط به پوستم وگرنه از وقتی بچه دار شدم مثلااا یادم رفته خودمم میتونم بستنی یا شکلات و..بخورم همرو میدم بچم

والا پیامبر ک پیامبر بودن گل سرسبد هستی بودن میگفتن من مثل عبد زندگی میکنن

مثل عبد رو زمین میشینم مثل عبد رو زمین میخوابم و خورد و خوراک و همه چیم مثل عبد

و میگفتن مسلمون باید ساده زندگی کنه

ولی ما دنبال زندگی پادشاهی و ملکه ای و پرنسسی هستیم!

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

والا من بعد عمری تصمیم گرفتم واسه قدم دوم ک بخودم برسم برم لیزر از اونجایی ک شوهرم کلا مخالف اینچیزاس خودم پول جمع کردم و چندروز پیش رفتم بدون اطلاع به شوهرم 

منتها چون دخترم بشدت وابستمه نتونستم پیش مامانم جاش بزارم دخترم دوسالشه حالا امشب به شوهرم گفت بابا بابا مامانی لفته لیزر 😐😐😐😐😐😐 اونجا خوابید من گلیه کلدم گفتم مامان مامان پاشو بریم 😡😦😦😦😲😲😲😲😲😲😲😟😟😟😟😟😟😟😟 شوهرم گفت این چی میگه ؟دستپاچه شدم گفتم زنداداشم وقت لیزر داشته من زنگ زدم ازش پرسیدم رفتی لیزر و صحبت کردیم بچه پیشم نشسته بود شنیده و داستان بافی کرده 

گودزیلا داشت بیچارم میکرد😥

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اووووو ای ام‌ ملکه ۱۰ سال  تازه تصمیم به مادرشدن گرفتم و باردارم بله شاغلم فری لنس کار میکنم ...

فری لنس چیه؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

من به نظر خودم خیلی نوب به خودم میرسم

البته الان بخاطر ویار بارداریم مثل قبل نمیتونم

روتین منظم رسیدگی به پوست برای شب و صبح دارم

به موهام هم مرتب رسیدگی میکنم و از محصولات مراقبتی استفاده میکنم

حواسم به تغذیه ام هست ‌و مرتب مکمل مصرف میکنم

ورزش و مدیتیشن میکنم

کتاب میخونم

هر ماه پاکسازی پوست و ماساژ  میرم

به تیپ و ظاهرم میرسم

تفریحات جدا از همسرم هم دارم 

البته باز هم بگم که اکثر اینا بعد از بارداریم متوقف شده چون واقعا حالم بده و توان انجام خیلی هاشون رو ندارم

منتظرم حالم بهتر بشه و به روتینم برگردم

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

خوبه ملکه ای که ملکه باشی نه مثه من بدبخت عروسک خیمه شبازی  شوهرمم هر جور دلش میخواد باهام تا میکنه دارم دق میکنم که تودوره علم و تکنولوژی شوهرم میگه هر چی من میگم باید بگی چشم فقط چشم ازت بشنوم. 

هر کجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ؛ تو بگو از ته دل من خدا را دارم😊💚❤
والا پیامبر ک پیامبر بودن گل سرسبد هستی بودن میگفتن من مثل عبد زندگی میکنن مثل عبد رو زمین میشینم م ...

منظورشون اون نیست

انقدر سریع دچاز جوگرفتکی نشید خواهشا

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧