2777
2789

اینطور بگم صبح گ بیدار میشه خوبه، ساعت همینطور ک میگذره و به آخر روز وشب نزدیک میشه هی اخلاقش بدتر میشه، شب ک دیگه دیوانه میشه، بارها میاد خونه شب میگه باهات لجم نمیدونم چرا،  

دوست دارم باهات قهر کنم ،

ازت الان بدم میاد با اینکه کاری نکردی،

خلاصه این چیزاش عجیبه برام، مثل آدم های دعا شده هست با خودم میگم شاید هم واقعا بیمار روانیه، 

پدرشوهرم یکی دوسال پیش براش سرکتاب گرفت گفته بود ک دعاش کردن

من خودم ی فالگیر ک حرفاش درست دراومد هم بهم گفت ک دعاش کردن و جادوی سنگینی هست

خلاصه واقعاااا موندم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمای افسرده صبح هواشون آفتابیه، ظهر نیمه ابری و شب طوفانی 

حتما دکتر ببرید ..دعانویس فقط گیج تر تون میکنه و شاید بیفتید تو مسیری که اتفاقات بدتری بیفته 

حتما از لحاظ ویتامین ها و هورمونها و وضعیت روان چک بشن

زندگیا سخت شده تغذیه ها افتضاح و وضعیت روان در حد اینکه هرکسی گوشه ی ذهنش یه تيمارستان داره 

چرا ب هر چیزی سریع جدایی پیشنهاد میدین، چرا برای زندگی نمیجنگین، پس بچه ها چی

عزیزم تلاش باید دوطرفه باشه آخه جادو کجا بود صاف صاف تو چشای زنش نگاه می‌کنه چیزی که لیاقت خودشه رو میگه این جور مزدا باید تنبیه بشن

آدمای افسرده صبح هواشون آفتابیه، ظهر نیمه ابری و شب طوفانی حتما دکتر ببرید ..دعانویس فقط گیج تر تون ...

پس شما هم میگید مریضه،

آخه من پول ندارم وگرنه حتما میبردمش دکتر و تراپی و مشاور، ب خودش هم میگم قبول نمیکنه و میگه پول ندارم،

بخدا سخته با آدم غیر نرمال زندگي کردن مشکل رو همه دارن وگرنه 

عزیزم تلاش باید دوطرفه باشه آخه جادو کجا بود صاف صاف تو چشای زنش نگاه می‌کنه چیزی که لیاقت خودشه رو ...

خودش از خداشه ک جدا بشه بخاطر مهریم میگه مجبورم،

من اما خودم شرایط جدایی ندارم، باید حمایت خانواده داشته باشی یا پول حسابی ک بتونی زندگی رو جمع کنی ک من هیچ کدوم رو ندارم 

خودش از خداشه ک جدا بشه بخاطر مهریم میگه مجبورم، من اما خودم شرایط جدایی ندارم، باید حمایت خانواده د ...

پس فعلا باهاش کنار بیا تا یه خورده بتونی پول جمع کنی مستقل بشی حداقل مگه انسان چندبار میخواد به دنیا بیاد و زندگی کنه 

پس شما هم میگید مریضه،آخه من پول ندارم وگرنه حتما میبردمش دکتر و تراپی و مشاور، ب خودش هم میگم قبول ...

ااز بیرون که نگاه می‌کنیم فقط زندگی خودمون غیرنرمال بنظر میاد با آدما که حرف میزنی می بینی چقد درداری مشترک داریم

همسر منم با این‌که‌ حرفای همسر شما رو به زبون نمیاره ولی مثل یه روح شده 

خیلی از آدمایی که تا چندسال پیش به شوخ بودن می‌شناختم الان افسرده ان 

ااز بیرون که نگاه می‌کنیم فقط زندگی خودمون غیرنرمال بنظر میاد با آدما که حرف میزنی می بینی چقد دردار ...

همسر من میگه یکهو الان افسرده شدم، اینقدر سرش تو گوشی‌های ک نگو همش آهنگ های رپ و راک، من خودم انرژی منفی میگیرم ازین موسیقی ها، 

مادر خودم مشکل روانی داره قرص مصرف میکنه، اونو میدونم چشه ،دکتر میبریم، 

ولی همسرم واقعاااا از حد تحملم خارجه، زندگی خیلی سخته باهاش