mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 عنوان کسایی که آزمایش کرونا داده بیان 226 بازدید | 28 پست دردداشت؟؟؟؟ بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس 1399/06/17 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 ما کرونا داشتیم ولی تست ندادیم😁😂 پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
mahlamansouri عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 1601 یکمی قابل تحمل بود من میخاستم ببوسمش بذارمش کنار بوسیدمش برنامه عوض شد😓😂😂😂
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 من ازمايش خونشو دادم نه والا خون كشيدن ك درد ندارهشوهرخواهرم از دماغش گرفته بودن ميگفت خيلى درد داشته عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 ما کرونا داشتیم ولی تست ندادیم😁😂 علائمتون چی بود بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
celine1377 عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 2023 من سی تی دادم راحت بود مثل عکس تازه نتیجش قطعیه سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 من ازمايش خونشو دادم نه والا خون كشيدن ك درد نداره شوهرخواهرم از دماغش گرفته بودن ميگفت خيلى درد دا ... خون مگه نشون میده؟؟؟ بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
dokhtaredaryaaa عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 2077 به اب دادن قرقره کردیم و بعد ریختیم تو ظرف برای ازمایش
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 علائمتون چی بود همهههه علائم کروناتب لرز بدن درد شدیددددد رفتن حس بویایی سردرد وحشتناککککک پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 یکمی قابل تحمل بود ااااا وای خیلی فکرشم بده بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 من سی تی دادم راحت بود مثل عکس تازه نتیجش قطعیه الان داییم رفت سی تی بگیره بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 به اب دادن قرقره کردیم و بعد ریختیم تو ظرف برای ازمایش واقعا؟؟؟کجا دادین بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
meh_sar عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 947 پدرشوهرم داد تست پی سی ار اگه منطورت باشه نمونه بینی درد داره چون ته فرو میکنن اشکت درمیاد.
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 راس میگن تست جوابش زیر ۵۰ درصده صحتشولی سی تی بهترهبعدشم تست چرا میدیناگه وضعتون خراب نیس و با خونه موندن خوب میشید همین کافیه پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 پدرشوهرم داد تست پی سی ار اگه منطورت باشه نمونه بینی درد داره چون ته فرو میکنن اشکت درمیاد. وااااایی بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس