mghazali مدیر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 عنوان کسایی که آزمایش کرونا داده بیان | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 28 پست دردداشت؟؟؟؟ بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس 1399/06/17 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
celine1377 عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 2027 واقعا؟؟؟کجا دادین بیمارستان سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 راس میگن تست جوابش زیر ۵۰ درصده صحتش ولی سی تی بهتره بعدشم تست چرا میدین اگه وضعتون خراب نیس و با ... خراب نه ولی سرما خوردگیه انگار تب گلودرد بدن درد بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 بیمارستان کدوم بیمارستان بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 خون مگه نشون میده؟؟؟ اره سطح اكسيژن خون رو نشون ميده عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 اره سطح اكسيژن خون رو نشون ميده ااااا خوبه اگه نشون بده بعضیا میکن که اگه قبلا داشتی و خوب شدی نشون میده بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
mahlamansouri عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 1601 ااااا وای خیلی فکرشم بده خیلی بد بود تا چند وقت بینیم زخم بود من میخاستم ببوسمش بذارمش کنار بوسیدمش برنامه عوض شد😓😂😂😂
mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 خیلی بد بود تا چند وقت بینیم زخم بود وای حالا مثبت بود؟؟؟ بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
mahlamansouri عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 1601 وای حالا مثبت بود؟؟؟ متاسفانه نه😂😂😂اینهمه درد کشیدم اخرشم هیچیم نبود شوخی کردم خداروشکر هیچی نبود من میخاستم ببوسمش بذارمش کنار بوسیدمش برنامه عوض شد😓😂😂😂
mghazali مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 متاسفانه نه😂😂😂 اینهمه درد کشیدم اخرشم هیچیم نبود شوخی کردم خداروشکر هیچی نبود خداروشکر بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 خراب نه ولی سرما خوردگیه انگار تب گلودرد بدن درد خب تحمل کن خوب میشیاکه احساس تنگی نفس داشتی برو دکتر پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
شرار123 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1435 اره سطح اكسيژن خون رو نشون ميده نه عزیزم آزمایش خون التهاب در بدن وعفونت رو نشون میدهد البته 40درصد درسته و سی تی از ریه هم در صورتی درسته وموثق که ریه هم درگیر شده باشد درغیر اینصورت درست نیست فقط از مایش ازبینی وحلق درسته
meh_sar عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 947 بیمارستان بیمارستان نیکان کیتهاش المانی و جوابش درست.خیلی جاها کیتها ایرانی هست که حتی با وجود عدم علایم مثبت میزنه
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 نه عزیزم آزمایش خون التهاب در بدن وعفونت رو نشون میدهد البته 40درصد درسته و سی تی از ریه هم در صورت ... نميدونم والا من تمام علائمشو داشتم دكتر فرستاد ازمايش خون گفتن سطح اكسيژن خون اندازه گيرى ميكنن عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭