2777
2789

به نظرم فقط هدر دادن ماهیه. یه بار خوردم. بدم اومد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ا راست میگی خورشتی بود خوردی

آره عزیزم. خوشم نیومد اصلا. حالا نمیدونم شاید میزبان خوب درست نکرده بود. اما واقعا بد بود

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

قلیه ماهی درست نکن

به شدت بد مزه‌ست. من با بهترین ماهی درست می‌کنم اما نگم از طعم و بوی خام ماهی

انگار خورشت ماهیه

پیشنهادم اینه که به جاش قلیه میگو درست کنی که من عاشقشم

اصلا بو و مزه بدی نمیده

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

چرا ؟ خیلی تعریف میکنند که

ماهی شمال با جنوب فرق داره، ماهی شمال معمولا تیغ های ریز داره، تو اون خورشت و سبزی چطور میشه اون همه تیغ رو جدا کرد. نمیشه بنظرم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
قلیه ماهی درست نکنبه شدت بد مزه‌ست. من با بهترین ماهی درست می‌کنم اما نگم از طعم و بوی خام ماهیانگار ...

میگو دوست ندارم  فکر کردم خوبه آخه فیلمش دیدم هوس برانگیز بود