2777
2789
عنوان

تغییر مزاج

136 بازدید | 7 پست

سلام دوستان‌

چند وقت پیش متوجه شدم مزاج سودا دارم تا اینکه‌ سریع برای تغییر مزاج اقدام کردم.خیلی لاغر بودم...ناامید از زندگی....فکر و خیال زیاد .....گودی زیر چشم...پوست کدر و خیلی چیزای دیگه .

همیشه دلم میخواست یکم تپلتر میبودم خوراکمم خیلی زیاد بود ولی هرکار میکردم نمیشد .

الان حدوددوهفته هست شروع کردم ب تغییر-هرروز ماسک صورت میزارم برای رفع کدری....فیتنس انجام میدم...صبحااااناشتا زنجبیل و دارچین و زیره و زردچوبه و عسل با زعفرون دم کشیده میخورم... درکنارش برای سلامت کبدم خاکشیر و عرقیات خنک میخورم....هویج پخته شده...تخم شربتی...سیاه دونه دم کرده و....یعنی کلا ماست و دوغ و کشک و لواشک و ترشیجات گزاشتم کنار و جالب اینکه میلم بهشون داره کم میشه...ب زندگی امیدوار شدم و لذت میبرم.

رندگیم چشش نزنم خیلی خوب شده درضمن بیماری روانیم داشتم ک دارم خوب میشم....مزاج سودا ادم رو از پا درمیارههههه.

اها روزی دولیترم اب میخورم....

موفق باشیم...

منم مزاج م سودایی بود

دوتا دوره ۲۰ روزه دارو مصرف کردم

تحت نظر پزشک طب سنتی

خیلی بهتر شدم.شما هم بنظرم برو که زودتر نتیجه بگیری

فکر و خیال و اینا هم بهتر شدم

چیزایی که سودا ایجاد میکنن نخور مثل چای ماکارانی نوشیدنی های گازدار گوشت گوساله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مزاج م سودایی بود دوتا دوره ۲۰ روزه دارو مصرف کردم تحت نظر پزشک طب سنتی خیلی بهتر شدم.شما هم ...

دکتر نمیتونم برم خانوادم خبر ندارن دارم مزاجمو عوض میکنم:)

دکتر نمیتونم برم خانوادم خبر ندارن دارم مزاجمو عوض میکنم:)

مگه گناهه که اجازه نمیدن ....

هزینه های طب سنتی هم گرون نیست چندان

از کانال های تل.گرام که مشاوره میدن کمک بگیر

میدونی برای چی میگم؟ ممکنه اشتباه کنی و همه چی تو بدن ت بهم بریزه

با خاک شیر و این چیزایی که گفتی  شاید درست نشه