2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مقعیتشو داره که بتونه بعدش بلافاصله جدا بشه اره دنبالشو بگیره چون وقتی که بفهمی و شوهرتم تمام دنیات باشه ا نوقت حس میکنی یه رگی از قلبت پاره شده ریخته تو تمام جونت داره خفت میکنه ولی اگه نه هر چی ندونه بهتره خدا هیشکیو نصیب نامرد نکنه 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

ببین باید ببینی بعدش میخوای چیکار کنی.اگه قصدت جدایی باشه و بتونی جدا بشی یعنی کلاااا هیچ راهی برات جز طلاق نباشه بدونی بهتره.اما اگه بفهمی و نتونی طلاق بگیری و بمونی زجر کش بشی ندونی بهتره

بنظر من فهمیدن هر اتفاقی توی زندگی مشترک حق دو طرفه چه مرد چه زن وقتی بدونی تصمیم میگیری ک میخوای با اون ادم زندگی کنی یا نه از دید من خیانت چه کلامی چه جلوتر هیچ توجیحی نداره و تهش ول کردن طرفته باید از زندگی با خائن بیای بیرون چون دیگ هیچی مث قبل نمیشه.

سلام ببخشید بعنوان نظر خیر ندونه خیلی بهتره و دلیل دارم

عزیزم میشه دلیلشو بگید

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
عزیزم میشه دلیلشو بگید

ضمن اینکه در تعالیم دینی ما گفته شده تا میتوانید چشمتون رو ببندید و اعلان نکنید که طرف رسوا شود و حتی در احکام شرع کسی که اتهام معذرت میخوام زنا رو بده اگر نتونه اثبات کنه مجرم شناخته میشه و بایستی شلاق زده شود