2777
2789
عنوان

تخمدان پلی کیستیک

418 بازدید | 15 پست

بچها من pco خفیف دارم.پارسال یه مدت ب تجویز پزشک متفورمین خوردم و اسپیرونولاکتون..امسال که باز رفتم سونو دوباره گفت هنوز pcoداری ولی نیاز نداره بری دکتر زنان.چیکار کنم این بیماری رو یعنی واقعا درمان نمیشه؟؟بیشتر به خاطر اثراتش روی ریزش مو ناراحتم

طب سنتی هم امتحان کن

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

من درمان شدم با طب سنتی ولی صودتم جوش زد و خوب نمیشع خوب میشه باز برمیگرده داره دیوونم میکنه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درمان شدم با طب سنتی ولی صودتم جوش زد و خوب نمیشع خوب میشه باز برمیگرده داره دیوونم میکنه

چی کار کردی ؟ کامل خوب،شدی؟

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
چی کار کردی ؟ کامل خوب،شدی؟

فعلا ک برنگشته بعد یسال رفتم طب سنتی انقدر بهم دمنوش اینا داد ک خوب شدم 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
تنبلی تخمدان خیلی بیماری بدیه دیابت فشار و چربی بیماری قلبی هم عوارضشه

مرسی  روحیه 😂😂تنها اثری که فعلا احساس میکنم روم گزاشته رو ریزش موعه که اونم البته شاید دلایل دیگه داشته باشه

غدد فوق کلیوی تیرویید و عده هیپوفیز اینا هورمونهایی ترشح می‌کنند که روی تخمدان ها اثر مستقیم داره مثلا کامکاری تیرویید باعث تنبلی تخمدان میشه یا فوق کلیوی اگر هورمون استرس بیش از حد تولید کنه باعث بهم خوردگی هورمونی میشه و عوارض همه اینها اگر درمان نکنی دیابت و فشار خون بالا هست یا مشکلات رحم   من الان  همیشه تیروییدمم کم کار بود قرص خوردم خوب نمی‌شدم بعد تخمدان نام تنبلی داشت قرص می‌خوردم خوب نمی‌شدم مریضی هام بهم ریخت الان متوجه شدن ک هورمون کورتیزول من خیلی بالاست بخاطر استرس ها مداوم و طولانی بعدش روی تیروییدمم اثر گذاشته کم‌کار کرده به دنبال اون روی تخمدانهام اثر گذاشته تنبلی ایجاد شده و رویترشح هورمون پرولاکتین هم اثر گذاشته و عامل نازایی  حاملگی پوچ و سقط جنین وریزش مو هستش من مجردم حاملگی اینا نداشتم اما دکتر بهم گفت ای عوارض هست در آینده موقع ازدواج باید درمان بشی برای بچه دار شدن اینا اینم بگم وقتی که هر کدوم این هورمونها بهم ریخته باشه شاید قند خونتون نرمال باشه مثل من اما علایم مقاومت به انسولین نشون میدین  من قندم ۷۰ورزش میکنم اما تمام علامتها دیابت دارم 

حجامت نکردی حجامت گونه یا زیر چانه یا کبد عالیه برای پوست دتا اول برای جوش سومی برای شفاف شدن پوست 

حجامت نکردی حجامت گونه یا زیر چانه یا کبد عالیه برای پوست دتا اول برای جوش سومی برای شفاف شدن پوست&n ...

حجامت معمولی کردم ولی زیر چونه میترسم اللن کدونا هس نمیتونم برم متاسفانه

غدد فوق کلیوی تیرویید و عده هیپوفیز اینا هورمونهایی ترشح می‌کنند که روی تخمدان ها اثر مستقیم داره مث ...

وای عزیزم منم کم کاری تیروعید دارم😔البته اون ارثیه هم مامانم هم خالم داشتن..ینی ممکنه تنبلی تخمدانم ب خاطر همین تیروعید بوجود اومده؟؟قرص میخورم واسه تیروعیدم هر روز صبح نصف قرص.تنظیم شده الان تا اخر عمرمم باید بخورم..ولی تنبلی چرا درمان نمیشه