پرنسسkh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 579 عنوان شام چی دارید من چی درست کنم😭😭 826 بازدید | 86 پست بنظرتون چی درست کنم موندم چی یه غذا بگید 1399/06/17 | 19:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasamis عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 6511 مامیریم خونه مامانم زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 كوكو سيب زمينى عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
golپسرم عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 387 عدس پلو 99/9/9تموم آرزوهام برآورده شد😍😍😍😍😍😍😍شکرت خداجونم دوست دارم
رادیــــradinـن عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1051 عدس پلو چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲