2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه توضیح میدی گلم..طعمش چجوریه

اره عزیزم حتما

پیاز داغ کن گوشت و اضافه کن یکم تفت بده بعد رب بریز و بزار تقریبا بپزه 

هویج و خلال کن و تفت بده یکم نرم شه 

بعد نمک و الو و هویج و به گوشت اضافه کن بزار بپزه با یکم زعفرون 

طعمش هم ملس تقریبا باید بچشی ببینی چجوری دوست داری یسریا ابلیمو میزنن یسریا شکر

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

من سیب زمینی و گوشت چرخی و گوجهههه و پنیرپیتزا ب مقدار لازم😍😍😋😋با نوشابه۰😁عاشقشیم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
مرغ اب پز کنم سیب زمینی رو سرخ کنم جدا مرغم سرخ کنم گوجه رو هم سرخ کنم مث سس شه 

اینو درست کن خوشمزس و راحت😋😋

ما بهش میگیم سرخکرده مرغ

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
براظهره بابا خواستم الکی کلاس بزارم 😂😂😂شام منم فعلا هیچی.....

خخخخخ نوش جونتون گلم😘

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
اره عزیزم حتما پیاز داغ کن گوشت و اضافه کن یکم تفت بده بعد رب بریز و بزار تقریبا بپزه  هویج و ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞