2777
2789
عنوان

حسادت داداشم

222 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من سه تا داداش دارم ک یکیشون ب شدت حسوده و ازمم بزرگتره و حال منو بااین کاراش داره بهم میزنه ..بخوام هر چیزی بخرم دخالت میکنه و مثلا من چند وقت پیش مانتو خریده بودم و از بیرون اومد گفت چرا حساب بابا کم شده ؟البته اینو ب مامانم گفت و ازش پرسید و یا اینک هر چی بخرم پنهونی مثلا کیف خریده بودم تو انبار گزاشتم وقتی خونه نباشم ببرم خونه در این حدددددد روانی شدم یا  قبلا یکبار بابام گفت ک دانشگاه ازاد مشهد میفرستمت چون ما مشهده محل زندگیمون و راحت تره برام وقتی شنید رفت تو اتاق و درو بست😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بابات همتونو جمع کنه بگه،من واسه ی هرکدوم از شما خرج میکنم به اون یکی ربطی نداره،شماها واسه ی پ ...

اره بابام براش خونه و ماشینم گرفته چشمش ب خریدای مانت شلوار منه

اصلابه اون ربطی نداره عزیزم وقتی هنوزمجردی وظیفه پدرومادرهستش خرجت روبدندواصلابهش اهمیت نده وهرجیزی هم خریدی پنهان نکن ازش مگه اون چیکارست که بخواددخالت کنه پول بابات دوست داری خرج کنی 

رو نده بهش. بیجا کرده که بگه چرا اینو خریدی چرا اونو خریدی مگه میخواد پولشو بده

اره همین دیگ اتفاقا من ک رو نمیدم اصلا هم بحث نمیکنم باهاش ولی مامانم رو میده و سکوت میکنه