2777
2789
عنوان

شکمم کوچیکه😭 توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 63 پست

ببین عزیزم

اگه تاخیر در رشد یا IUGR باشه که دکترت میفرسته مفصل پیگیری کنی

اگر هم نه، که غصه نداره... به اندازه شکم و اینها نیست

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی نارحت نباش منم مث شمام باوجود اینک هرچی میخوردم بازم وزن نی نی کم بود پودر ترومام خرید ی هفته ک استفاده کردم ب طرز عجیبی تو ی هفته وزن جنین ۸۰۰ گرم گذاش روش بدون اینک من چاق شم شما حالا فرصت پودر ترومام یا لیدی میل بخر بخور خیلی خوبه منم مث خیلی نارحت بودم گلم‌. شکمم کوچیکه دکتر گف بخاطر وزن پایین نی نی هس البته الان خوب شده.

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏
جنسیت بچه و نوع جفت و وزن جنینت رو میدونی؟؟؟خودت  تپلی؟؟؟

دختره

جفت قدامی

قبل بارداری ۶۷ بودم قد ۱۷۰

الان انقدررر خوردم شدم ۸۴ وزنم داره هیییی میره بالا بدبختی دارم برا کم کردنش اما بچه رشد نمیکنه

هفته ۳۰ سونو گفت ۱۴۰۰ اما دکتر میگه سونوش خطا داره تو شکم تو خودت بگو هنچین وزنی جا میشه؟ راس میگه ه ...

من ۳۲هفته رفتم ۱۲۰۰ زد با خطا شکمم کوچیک بود بچه ۳۷۰۰بود نگران نباش بستنی سنتی زیاد بخور و روغن زرد محلی ک عالیه بعد زایمانم شیرتو زیاد میکنه 

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
هفته ۳۰ سونو گفت ۱۴۰۰ اما دکتر میگه سونوش خطا داره تو شکم تو خودت بگو هنچین وزنی جا میشه؟ راس میگه ه ...

شکم منم اینجوری درحدی ک هفته ۳۵ کسی نمیدونه باردارم نارحت نباش پودرو بخور درس میش

ببین عزیزم اگه تاخیر در رشد یا IUGR باشه که دکترت میفرسته مفصل پیگیری کنی اگر هم نه، که غصه نداره. ...

فرستادم داپلر

خونرسانی خوب بود 

اما میگه ریزه است 

خب من چیکار کنم دیگه چی بخورم خودم ۱۶ کیلو اضافه کردم بسکه خوردم

دختره جفت قدامی قبل بارداری ۶۷ بودم قد ۱۷۰ الان انقدررر خوردم شدم ۸۴ وزنم داره هیییی میره بالا بد ...

ای جانم انشالله بسلامتی دنیا بیاد منم دقیق شرایط شمارو داشتم جفت قدامی و شکمم کوچیک بود ولی صحیح و سالمسالم دنیا اومدشکرخدا

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
شکم منم اینجوری درحدی ک هفته ۳۵ کسی نمیدونه باردارم نارحت نباش پودرو بخور درس میش

باشه عزیزم هفته بعد نوبت دارم دکترم اگه تایید کنه میرم بخرم بخورم اونم 

عزیزم پودره باید بریزم تو اب؟ 

دختره جفت قدامی قبل بارداری ۶۷ بودم قد ۱۷۰ الان انقدررر خوردم شدم ۸۴ وزنم داره هیییی میره بالا بد ...

این پودر ک میگم نمیزاره وزن خودت بره بالا ووزن نی نی میره بالا

اینقد جواب ندادی که رفتم تاپیک های قبلیت

۳۱ هفته ۱۴۰۰ بوده

کمینه بیشینه وزن جنین تو این سن بارداری بین ۱۴۰۰ تا ۲ کیلوعه

پس تو رنج نرمالی

جنین از هفته۳۴ ۳۵ وزن میگیره

الکی به خودت استرس نده

دوست من تو ۳۳ هفته جنین ۹۰۰ گرمی داره

اون چی بگه بنده خدا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

غلط کردن اگه الان شکم داشتی می گفتن وای این چیه داری می ترکی یا ماما موقع ماینه می گفت واه چقد شکمت گنده  ست😒😒دیدم که می گم اخرش ۱۰۰ گرم سونو اشتباه کنه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

دوست عزیز انقد توجه نکن منم دیروز رفتم سونو ی خانومی فک کرد ۱۸هفته ام رفتم واسع انومالی ولی من سی هفته ام و کلا از نظر همه شکمم کوچیکه اما خداروشکر وزن نی نیم خوبه خودمم تا الان ده کیلو اضافه کردم 😣

باشه عزیزم هفته بعد نوبت دارم دکترم اگه تایید کنه میرم بخرم بخورم اونم  عزیزم پودره باید بریزم ...

چ تاییدی گلم ؟ این پودر مکمله ویتامینه باور کن هرچقد بخوری بازم کمه الان خیلیا اینو میخورن....اره باید بریزی تو اب

من ۳۲هفته رفتم ۱۲۰۰ زد با خطا شکمم کوچیک بود بچه ۳۷۰۰بود نگران نباش بستنی سنتی زیاد بخور و روغن زرد ...

باشه عزیزم اینام میخورم

بستنی سنتی زعفرونش ضرر نداره؟ کلا بسته بندی نیستن خطرناک نیست؟