2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم بد گفتم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 24 پست

ای کاش کمی تمرین کنید که کلا به اعصاب خودتون مسلط باشید. اینطوری هم با بچه تون بهتر رفتار می کنید هم با دیگران. ایشون هم خانم فهمیده ای بودند که با ترک محیط نخواستند باعث درگیری بشن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حرف شما بد نبوده اونم حق داره ناراحت بشه مشکل فقط یکجا نشستنتونه ماهم تو ساختمون مادرشوهرم میشینیم نه من عروس بدیم نه اونا بد هستن.. اماالان هرروز تو درگیری و اختلافیم کلا ازچشم همدیگه افتادیم اگه از اولش جدا بودیم حرمت ها حفظ میشد

بله بد حرف زدی

مادر شما نوه ندارن؟ نمیدونی چقدر پدربزرگ و مادربزرگ نوه هاشون را دوست دارن؟

درسته که مادرشی اما اگه شوهرت که پدر بچه است همین حرف ها را میزد ازش ناراحت میشدی

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

حق داری درکت میکنم چون بچه منم بدغذاست خیلی عصبی میشم وقتی نخوره شماهم عصبی بودی یکم تند رفتی 

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
ای کاش کمی تمرین کنید که کلا به اعصاب خودتون مسلط باشید. اینطوری هم با بچه تون بهتر رفتار می کنید هم ...

من خیلی خودمو کنترل میکنم ولی دیگه به نظرم داشت از حد رد میشد از بس جوابشو نداده بودم.

این خانوم فهمیده که شما میگی چرا نمیفهمه که یه مادر از اینکه بچش از صبح که پا میشه غذا نمیخوره تا وقتی که ضعف کنه ناراحت 

چرا نمیفهمه طرف از روی ناراحتی داره اینارو میگه

چرا فک میکنه اون از من نزدیکتره بهش که تا من چیزی میگم اون جبهمه میگیره و ناراحت میشه

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
من خیلی خودمو کنترل میکنم ولی دیگه به نظرم داشت از حد رد میشد از بس جوابشو نداده بودم. این خانوم فه ...

ایشون هم یه مادر هستند که پسری رو بزرگ کردند و تحویل شما دادند. پس راه و رسم مادر بودن رو خوب می دونن. اما شما به هر دلیلی الان نسبت به ایشون گارد دارید که همین باعث میشه حرفشون به نظرتون خیلی فاجعه بار بیاد. با چیزی که خودتون تعریف کردید واقعا حرفی خارج از حیطه مادربزرگ بودن نگفتند که شما رو اینطوری به هم ریخته باشه. شاید شما از اینکه باهم زندگی می کنید ناراحتید و اینکه این حرف از زبان مادرشوهر گفته شده اذیت شدید. اگر این حرف رو مادر خودتون می زد حتما به حساب علاقه و توجه زیاد به بچه تون می دیدید. زندگی رو به خودتون و دیگران سخت نگیرید که هر طور بگیرید همونطور براتون پیش میره.

ایشون هم یه مادر هستند که پسری رو بزرگ کردند و تحویل شما دادند. پس راه و رسم مادر بودن رو خوب می دون ...

نه من چون میدونم طرز فکرش چطوریه اینطور عصبی شدم.

به نظر مادر شوهرم بچه،بچه ی اوناس و من فقط وظیفه بزرگ کردنشو دارم و دیگه هیچ.

اگه به بچم اخم بکنم بش برمیخوره.

من تاحالا به مادر خودم اجازه دخالت تو هیچ چیزی از زندگیمو ندادم چون نیازی نبوده ولی از اینور زندگیه من تو دست مادرشوهرمه.که چی بکن چی نکن.

من از اینکه تو همه چی دخالت بکنه بدم میاد به نظرم هرکسی باید حد و مرزشو نگه داره.

درسته پسر بزرگ کرده به قول شما تحویل من داده پس باید بدونه که پسرش دیگه زندگی مستقل خودشو داره و نباید زیاد دخالت کنه و حدشو بدونه

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏