2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم بد گفتم؟؟؟

301 بازدید | 24 پست

مادر شوهرم با منه.

تو همههههه چی هم دخالت میکنه.

من پسرم خیلی کم غذا میخوره و خیلی اذیتم با اینش و خیلی ناراحت میشم و حرص میخورم اخه جسم و جونی نداره.

امروز میخواستم غذا بدمش رفت نشست بغل مامانبزرگش و غذا نخورد منم حرص میخوردم که نخورده هعی میگفتم دیگه غذا بش نمیدم تا غش و ضعف کنه.هعی باید منت بکشم تا بخوره.

من اینارو از روی حرص میگفتم واقعا هم باید مادرشوهرم کور بوده باشه که ندید من ناراحت و عصبیم.

بعد یکم بچم رفت نشست به غذا خوردن البته در حد سه دونه برنج

مادرشوهرم گفت بیا بچت داره غذا میخوره بیا پیشش

وقتی رفتم نشستم پیش پسرم در اومد گفت نمیخواد منت بکشه کسی غذا بدش.

منم گفتمش من مامانشم شاید عصبی بشم از روی حرص همه چی بگم دلیل نمیشه که نخوامش که اینطور میگی.

من مامانشم شاید عصبی بشم ازش بزنم بکشمش بعد بشینم بالا سرش گریه کنم(البته دووووووووووررررر از جون پسرم)

گفت وای اینطور نگو من طاقت ندارم اینطوری کنی.

گفتمش من مامانشم،چقد پیش تو عزیزه پیش من چاربرابر بیشتر عزیزه.

من هرچی بگم دلیل نمیشه که نخوامش که اینطوری میکنی(اخه دفعه های پیشم پیش اومده بوده).

من حرف بدی زدم که خانوم ناراحت شد و رفت بیرون از اتاقم؟؟؟؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بد نگفتی

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

چندبار تکرارکردی حالا یبارم میگفتی کافیش بود

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..