2777
2789
عنوان

میشه بیاین جواب این ازمایشو بگید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست

من هموگلوبینم دهه بازم خوبه ۱۱ به بالایی من کم خونترم😐😐

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

ازمایش قندت اصلا واضح نیست

ازمایش کم خونیت :یه خورده کم خونی تو اکثر خانومای باردار دیدم

پلاکتت یکم پایینه ک حتما برو دکتر با توجه به سابقه ات بهت. بگه چیکار کنی

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببين اوكيه ازمايشت واسه يه خانوم باردار  مقدار كم باكتري واسه يه خانوم باردار نرماله  وق ...

مرسی عزیزم خعلی استرس داشتم .ازمایش قندم ک خوبه دیابت بارداری ندارم ؟چون بابام دیابت داره دکترم گفت امکان داره توام داشته باشی همش از زدن انسولین میترسیدم

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
هموگلوبینت کمه و کم خونی داری 

خطرناکه تو این وضعیتم 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
با مشورت دكتر قرص اهن بخوريا همينجور سرخود هيچي نخور 

ن عزیزم سر خود هیچی نمیخورم بعد چن ماه انتظار خدا این نی نی و بهم داده سعی میکنم تا میتونم مراقبش باشم 

ن عزیزم سر خود هیچی نمیخورم بعد چن ماه انتظار خدا این نی نی و بهم داده سعی میکنم تا میتونم مراقبش با ...

افرين عزيزم

ببين ازمايشت يكم تاره ولي اگه قندت نرمال نبود كنارش مينوشت متوجه ميشدم حتما

من خودم علوم ازمايشگاهي ميخونم 

استرس نگير الكي 

همه چيت خوبه خداروشكر

ازمایش قندت اصلا واضح نیست ازمایش کم خونیت :یه خورده کم خونی تو اکثر خانومای باردار دیدم پلاکتت یک ...

ببین الان خوبه

اتفاقا ازمايشت واسه يه خانوم باردار خيلي خوبه عفونت و اينجور چيزا هم نداري خيالت راحت رشد باكتري م ...

وای خدا خیرت بده از نگرانی درم اوردی مرسی عزیزم🙏🌹🌹

نه باو یکم نه زیاد ولی برو دکتر 

۲۹ ام وقت دارم فقط خواستم یکم خیالم راحت شه وگرنه حتما میرم دکتر 

ببین الان خوبه

هم ناشتا هم 1 ساعته و هم 2 ساعته نرماله قندت

نگران نباش 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
افرين عزيزم ببين ازمايشت يكم تاره ولي اگه قندت نرمال نبود كنارش مينوشت متوجه ميشدم حتما من خودم عل ...

ببین این واضح