2777
2789
عنوان

مشکل من بعد از عمل بینی

261 بازدید | 13 پست

۶ هفته است که بینیم را عمل کردم.

هفته ۴ ام، دکتر یه ماساژ داد که از یک سمت، بینیم را فشار بدم سمت دیگه. بعد از یک هفته، جای انگشتم کاملا روی بینیم بود. هفته ۵ ام، دکتر گفت دیگه اون ماساژ را انجام ندم. 

مشکل اینجاست که الان یه تو رفتگی توی قسمتی که فشار دادم ایجاد شده. دکتر گفت غضروف بینی ضعیف بوده و اگر بینی چربی نیاره و اصلاح نشه باید غضروف تزریق بشه... 

ایا ممکنه که جای دستم بوده باشه و بره؟

این مشکل برای شما پیش نیومده؟

خیلی نگرانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دقیقااااا عین من شدی به منم این تمرین رو داد،منم یه طرفش فرو رفت ولی الان دوسال میگذره کاملا خ ...

بله انحراف بینی داشتم ... تیغه بینیم کج بود

میشه واسم بیشتر توضیح بدی که بعد از چند وقت درست شد؟ خیلی غصه شده واسم

بله انحراف بینی داشتم ... تیغه بینیم کج بود میشه واسم بیشتر توضیح بدی که بعد از چند وقت درست شد؟ خی ...

ببین منم تیغه بینیم خیلی کج بود،حتی دکترم گفت کامل خوب نمیشه،بعد عمل بهم این تمرین رو داد من خیلی فشار دادم تا بینیم دوباره کج نشه،بعد چهار ماه که بود فهمیدم سمتی که فشار میدادم ورمش خوابیده،اون سمت دیگم ورم جمع شده،خلاصه خیلی اذیت بودم،به دکترم گفتم گفت ورمت میخوابه و تو الان تیغه بینیت مهمه

بله انحراف بینی داشتم ... تیغه بینیم کج بود میشه واسم بیشتر توضیح بدی که بعد از چند وقت درست شد؟ خی ...

بعدش کلا افسرده شدم یکسال که گذشت حس کردم ورمش کم شده الانم هنوزم حس میکنم داره کمتر میشه یکم ورمو داره ولی اصلا ضایع نیست خودم فقط میفهمم

این فرو رفتگی روی بینی نیست ها از کناره استخون اضافه را سوهان کشیدید؟

عه 

دکتر به من گفت هر مشکلی پیش بیاد تا ۶ ماه نمیشه نظر داد بعد ۶ ماه بیا 

نه هنوز ۳ ماهه تا ۶ ماه منتظرم ببیینم چی میشه

شماهم صبر کن شابد درست شد

واسه  من ولی درست شدنی نیست خیلی هم میترسم🥴

ببین منم تیغه بینیم خیلی کج بود،حتی دکترم گفت کامل خوب نمیشه،بعد عمل بهم این تمرین رو داد من خیلی فش ...

یه ماساژ پایه داده گفته روزی ۴ و ۵ بار ۳۰ ثانیه انجامش بدم

یه ماساژ هم بود از یک طرف بینیم را به طرف دیگه فشار میدادم یک هفته

الان وسط بینیم از کنار گودی داره. فکر میکنم به خاطر اون ماساژه

نمیدونم خوب میشه یا نه