2777
2789
عنوان

کی بی بی چک بزنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 70 پست
به منم همش تو جمع میگن نمیخوای بچه بیاری چیه لابد شوهرت نمیخواد اره دیگ اون داره خیالش راحته تو ندار ...

متنفرم از همچین ادمایی که انقدر زود تو مسایل خانوادگی دخالت میکننو قضاوت

من کلاروحیمودارم ازدست میدم 

نه اینجوری نگو خدا مطمئنم ناامیدمون نمیکنه شاید تاالان صلاح ندیده ان شالله این ماه شاد میشی

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از همچین ادمایی که انقدر زود تو مسایل خانوادگی دخالت میکننو قضاوت

شوهرمم چون خودش یه پسر داره یه مدت بود همش به من میگفت بچه میخوای چیکار حالا من دارم باعث حرص گفتم اشکال من دارم حرص بچه تورو میخورم بچه خودمم روش...خداروشکر باز الان خوب شده

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
نه اینجوری نگو خدا مطمئنم ناامیدمون نمیکنه شاید تاالان صلاح ندیده ان شالله این ماه شاد میشی

اره اینومیدونم حتمابخیروصلاح نبوده وصددرصدپشتش حکمتی هست ولی خواهرم همسن منه ناتنیه بچه سومش داره ب دنیامیادهمش میگه ماهمسن هستیم همکلاسیام میگن ماهمسن هستیم خب اگه بخودم بودمنم میاوردم اصلادرک وفکرندارن

بله عزیزم.چشم گلم حتما انشالله که شمام نی نی داری

الهی که صحیح و سالم ب دنیا بیاد و سالهای سال شاد باشین کنار هم

من کلاروحیمودارم ازدست میدم 

اصلا روحیتو از دست نده.ناامیدی بدترین اتفاقه.منم زن داداشم بعد از 5 سال با چند بار آی وی اف بلاخره این سری دوتا نینی دوقلو تو شکمشه.بعداز هربار ناامیدی خدا دوتا یجا بهش داد

اره اینومیدونم حتمابخیروصلاح نبوده وصددرصدپشتش حکمتی هست ولی خواهرم همسن منه ناتنیه بچه سومش داره ب ...

خدا بزرگه یه روزی یه بچه ای خدا بهت بده ک از ده تا بچه های اونا هم سر باشه

شوهرمم چون خودش یه پسر داره یه مدت بود همش به من میگفت بچه میخوای چیکار حالا من دارم باعث حرص گفتم ا ...

اره دیگه بلاخره هرچقدرم جای بچه خودت بدونی ولی بازم ادم دوس داره لذت واقعیه مادر شدنو بچشه.هرچقدرم بچه حرص بده.