2777
2789
عنوان

کی بی بی چک بزنم؟؟؟

321 بازدید | 70 پست

سلام میشه راهنماییم کنید بچه ها...من فردا موعدمه همیشه چند روز قبلش درد شکم و کمر و سینه داشتم تا دیروز زیر دلم اینا تیر میکشید اما امروز نه سینه هام نه کمرم زیر دلمم گاهی میگیره...(قرص دوفاستون و ۴روزه قطع کردم)

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا فردا هم صبر کن 

برام دعا کن

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
من بی بی ۶ روز قبل موعد زدم درست بود جوابش هم...با ادرار اول صبح خوبه..هم امروز میتونی بزنی هم فردا ...

یعنی فردا صبح بزنم؟

اخه میگن بخاطر قرص دوفاستون ممکنه تا ۱۰روزم پری نشی

اگه پریودیات منظمه فردا بزنی نشون میده اما اگه نا منظمی باید تا یه هفته صبر کنی

معمولا ۲۸روزه س با یکی دوروز فاصله ک زودتر میشدم

شما بارداری؟برا منم دعا کن😔

من بی بی ۶ روز قبل موعد زدم درست بود جوابش هم...با ادرار اول صبح خوبه..هم امروز میتونی بزنی هم فردا ...

منم فرداموعدمه خیلی امیدوارم خداخودش دلموشادکنه ودل همهـمنتظاروهمینطور بااینکه دکتراین ماه زیادتحویل نگرفت ولی امیدم ب خداست 

اره وای خب اگه باردار باشی نشون میده دیگه.

انقدر بی بی چک منفی دیدم تو این ۲سال ک دیگه میترسم

منم فرداموعدمه خیلی امیدوارم خداخودش دلموشادکنه ودل همهـمنتظاروهمینطور بااینکه دکتراین ماه زیادتحویل ...

ان شالله هردومون و هرکسی ک منتظره خدا دلشو شاد کنه اگه باردار بودی بهم بگو برات دعا میکنم حتما

مال من نامنظمه یعنی فقط باامپول پریودمیشم منم فردابزنم؟

یعنی هر ماه با امپول؟

انقدر بی بی چک منفی دیدم تو این ۲سال ک دیگه میترسم

ببین گلم من6ساله بی بی چکام منفیه تا ک ماه پیش دوتاخط افتادنمیدونی چ حس خوبیه بخدا

ولی رفتم ازمایش منفی بودهمیکنه اون حسوتجربه کردم خیلی شیرین بود