2777
2789
عنوان

تعبير خواب بلدين يه لحظه ميان

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 32 پست
اين مدت خيلي از امام حسين بچه خواستم الهي جوابمو بده اتفاقاً نذر كردم بچه دار شدم انشااله سال دي ...

پس خوب بوده خوابت

انشالله زودی بچتو صحیح و سالم بغل بگیری🙏😍

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مریضی چیزی یا از دست شما ناراحت باشه یا برعکس شما از اون ک نیومده از اتاق بیرون

پدرشوهرم مريضه كه همه زحمتش رو دوش مادرشوهرمه 

ناراحتي اونو نميدونم ولي من خيلي از مادرشوهرم دلخوري دارم از گذشته ها

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
پس خوب بوده خوابت انشالله زودی بچتو صحیح و سالم بغل بگیری🙏😍

قربونت انشااله خدا از دهنت بشنوه

شما هم به خواسته دلت برسي💐

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

ان شالله که حاجت روا بشین استارتر و بچه دار بشی

خانوما منم دیروز خواب دیدم خونه عموی بزرگم جعبه جعبه عینک طبی میارن و همه کلی ادم نشستن و اون عینک هارو نمیدونم بسته بندی میکنن چیکار میکنن..باورتون نمیشه چقدر عینکککککک طبی داشتیم..خیلی زیاددددد خودشم بچگونه بودن فک کنم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
این که تعبیرش مشخصه حتما این مدت دعایی کردی و امام حسین و صدا زدی دعای فرج هم خوندی که مهر تایید ب ...

عزیزم خواهرممیگف چن مدت پیش خواب دیدم انگاری مریض بودم پام ورم کرده بود کبود شده بود با دختر عموم باهم اینجوری بودیم تا اینکه باهم رفتیم حرم امام رضا همین ک وارد شدیم پاهامون خوب شد کبودیش رفت

به نظرت خوب بوده خوابش؟

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 
پدرشوهرم مريضه كه همه زحمتش رو دوش مادرشوهرمه  ناراحتي اونو نميدونم ولي من خيلي از مادرشوهرم د ...

حدسم میزنم شاید مثلا یا ناراحتی داشته ک نیومده مجلس امام حسین یا بخاطر همین ناراحتی ک شما ازش دارین نیومده

البته حدس میزنما درست نمیدونم

حدسم میزنم شاید مثلا یا ناراحتی داشته ک نیومده مجلس امام حسین یا بخاطر همین ناراحتی ک شما ازش دارین ...

نميدونم والا🧐

يهو يادم اومد اينم بگم يه بار سر يه چيز بي ارزش مادرشوهرم منو تنها گيرآورد يه حرفي بهم زد كه من شب با گريه خوابيدم

بعد خواب ديدم يه آقايي كه يه خانم كنارش بود لباساشون عبا و چادرعربي بود و صورتشونم مشخص نبود آقاهه بهم گفت غصه نخور دخترم مراقبته نميدونم كدوم از معصومين بودن😢😢😢

نميدونم والا🧐 يهو يادم اومد اينم بگم يه بار سر يه چيز بي ارزش مادرشوهرم منو تنها گيرآورد يه حرفي ب ...

عزیزم چ خواب شیرینی😢

لابد بخاطر همون بوده ک روش نشده تو روت نگا کنه

انشالله هرچی هست خیره

ایشااله امام حسین جواب همونو بده..حاجت روا شدی بیا حتما بگو بهمون خوشحال شیم

الهي آمين

چشم حتماً ميام خبر ميدم 😘

عزیزم چ خواب شیرینی😢 لابد بخاطر همون بوده ک روش نشده تو روت نگا کنه انشالله هرچی هست خیره

بله واقعاً از اون موقع دلم قرصه

انشااله خير پيش روي همه باشه💐

بله واقعاً از اون موقع دلم قرصه انشااله خير پيش روي همه باشه💐

🙏❤

عزیزم خواهرممیگف چن مدت پیش خواب دیدم انگاری مریض بودم پام ورم کرده بود کبود شده بود با دختر عموم با ...

عالیه خوابش

یه کار ناصواب یا خطایی داشته که احتمالا کنار گذاشتن

توسل به امام رضا حتما باعث میشه توبشون قبول باشه