2777
2789

مکانیکی یاید اسم زمخت داشته باشه.😁😁😁

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ضمنا خودم اینا رو انتخاب کردم....استارت....سوییچ....پیچ و مهره‌....ریپ لند....اینه بغل ....زاپاس.... ...

ریپ لندو. آچار فرانسه

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
ضمنا خودم اینا رو انتخاب کردم....استارت....سوییچ....پیچ و مهره‌....ریپ لند....اینه بغل ....زاپاس.... ...

بابا اینا خیلی سوسولیه مگه گیم نته  

آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد! 

ب نظرم مکانیکی جزو مشاغلی هست که بهتره اسم خود شخص روش باشه ب خاطر اینکه اینجور اسما یاد کسی نمی مونه بخان آدرس بدن ولی فامیل بیشتر تو ذهن میمونه مثلا من هیچوقت نشنیدم بگم ماشینت رو ببر مکانیکی سویچ یا زاپاس و..... میگن ببر پیش آقای فلانی