2777
2789
من نه پولدار بودم نه خیلی خوشکل ، زجری هم نکشیدم توی جامعه :)

مرد که میتونه کتک بزنه قوی تره

مادرشوهر میتونه چیزی بارش کنه 

توی طلاق دختر بیشتر ضرر میکنه

توی دوستی دختر ضرر میکنه 

خوشگل نباشه بیشتر از پسر  به فکر رفع عیوبه جهیزیه میخاد  طلا میخاد   خرجش بیشتر از پسره 

خدا میرسونه    ولی در کل دختربودن  سختتره

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه

اگر موقع آمیزش ارضا شدی احتمال پسردار شدن زیاده ولی اگر ارضا نشی و شوهر کارشو زود تموم کنه احتمال دختردار شدن بیشتره. 

خونسرد بودن مرد هم احتمال پسردار شدن رو افزایش میده و استرسی بودن مرد احتمال دختردار شدن رو افزایش میده.

آمیزش در محیطه سرد احتمال پسر شدن جنین رو افزایش میده و آمیزش در محیط گرم احتمال دختردار شدن رو افزایش میده

البته همه ی اینا احتمال هستش صد در صد نیست. تا حدودی تاثیر داره 

ولی من شنیدم ارضا شدن یا نشدن زن خیلی روی جنسیت بچه تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد که میتونه کتک بزنه قوی تره مادرشوهر میتونه چیزی بارش کنه  توی طلاق دختر بیشتر ضرر میکنه ...

نه احدی تا حالا جرات کرده دست روی من بلند کنه (جنگل نیست که هر کی زورش بیشتر بود بزنه)

نه کسی به خودش اجازه داده چیزی بارم کنه (مدیریت روابط اجتماعی ورعایت احترام متقابل نوعی مهارته که هم زنها و هم مردهاباید یاد بگیرن )

توی طلاق هر دو طرف ضرر میکنن و این اصلا نیاز به توضیح اضافه نداره و کاملا مشخصه

رابطه ی دوستی هم یه رابطه ی دوطرفه است و اگر مزایا یا معایبی داره هر دو طرف ازش استفاده یا ضررمیکنن و این مسئله باز به مهارت مدیریت روابط برمیگرده .

الحمدلله از ۱۸ ، ۱۹ سالگی هم خرجمو کسی نداده (طبق دیدگاه شما خانواده ی پسر هم باید طلا بخرن و عروسی بگیرن ، اگر خرجی باشه و آدم بخواد آویزون خانواده باشه دختر و پسر بودن فرقی نداره )  

همه ی اینها بستگی به تربیت و سبک زندگی افراد داره و اگر دختری ضعیف بار اومده بخاطر اینه که خانوادش نخواستن یا نتونستن  درست تربیتش کنن.

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

بچہ ھا ھرکس میدونہ جواب بدہ

من دیروز کیت تخمک گذاریم خیلی ھالہ اش پرنگ شد و ما دیشب اقدام کردیم

فک کنم امروز تخمک گذاریمہ 

یعنی تخمک کی اسپرمو میگیرہ؟

بعد اگ امشب دوبارہ اقدام کنم اسپرم ھای دیشب چی؟

تخمک اسپرم دیشبی ھا رو میگیرہ یا اسپرم امشبو؟ 

تا اونجایی که ما میدونیم دست خداست

🤗🤗🤗دقیقا

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
بچہ ھا ھرکس میدونہ جواب بدہ من دیروز کیت تخمک گذاریم خیلی ھالہ اش پرنگ شد و ما دیشب اقدام کردیم فک ...

میلیون هااسپرم داخل رحم ات هست الان.رحم که گلچین نمیکنه خاهرجان هراسپری قوی تر وپرسرعت باشه خودشو زودتربرسونه پیروزه.بعدم سرهراقدام که اسپرما عالی واوکی نیستن ممکنه یساعت بعدش چندساعت بعدش راحت ازبدن خارج بشن باترشحات.

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

به ژن مرد  ببین خوانواده همسرت پسرزا بوده یا دختر زا  هر دوش شیرینه  پسر دختر هر د ...

واقعا؟؟

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
میلیون هااسپرم داخل رحم ات هست الان.رحم که گلچین نمیکنه خاهرجان هراسپری قوی تر وپرسرعت باشه خودشو زو ...

خب گلم من دیشب تخمک گذاری نکردم امشب تخمک گذاریمہ

ینی ھمون دیشب اسپرم خودشو رسوندہ؟

یا امشب باز اقدام میکنم اسپرم ھا خودشونو ب تخمک میرسونن؟

میشہ ی کم برام توضیح بدی عزیزم