2777
2789
عنوان

سلام دوستان.خواستم جدا بشم ولی..

336 بازدید | 13 پست

سلام دوستای گلم.یادتونه من گفتم ۲ سال و خوردی عقدم..چند روز پیش به توصیه مشاور رفتم وکیل گرفتم..دیگه میخواستیم مهریه رو به اجرا بذاریم ولی متاسفانه این چند روز نتونستم اصلا غذا بخورم و حالم خیلی بد شد. یعنی وابستگی شدید پیدا کردم و از طرفی مطلقه شدن واسم مثل کابوسه.‌حتی کارهای مامایی رو انجام دادم..ولی دیروز نامزدم اومد دم در اولش بحثمون شد بعد که دید فایده نداره گفت جدا بشیم کلی حرف زدیم ولی بازم شب زنگ زد و گفت بدون تو نمیتونم..منم احساساتی شدم و نتونستم دیگه ادامه بدم..یعنی این چند روز اونقد گریه کردم چشمام داره کور میشه😑😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا میبینی به دردت نمی خوره و آدم خوبی نیست با احساس تصمیم نگیر

ادم لجباز و دهن بینیه ..ولی نتونستم تو خونه اونقد گریه کردم نزدیک بود از حال برم...ولی خیلی ترسوندمش و فهمید میتونم ولش کنم 

ببین عزیزم جدایی خیلی سخته و به ای راحتی نیست .ولی وقتی که از حالا انقدر مشکل دارید بعد ازدواج که بد تر میشه .حالا هر روز پیش هم نیستید و خرجت رو هم نمیده اینحوریه!!!!

فکرش رو بکن الان ازش که خسته میشی میری خونتون یه آرامشی داری ولی بعد ازدواج از این خبرا نیست دائم ور دل همدیگه هستید تازه به خانوادش هم باید سرویس بدی😬

با هم پیش مشاوره برید و ببینید مشکل از کجاست؟؟

شاید هم خودت بلد نیستی و مدیریت نمیکنی !

ببین عزیزم جدایی خیلی سخته و به ای راحتی نیست .ولی وقتی که از حالا انقدر مشکل دارید بعد ازدواج که بد ...

میدونی خودمم خونوادم خیلی پشت سرش بد میگن..یه کم باینخاطر ازش بدم میاد.اصلا هم سیاست ندارم همه چیزو پیشش میگم