●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم فردا روز ۱۴ هستم میخوام برم آزمایش انشالله که هرچی خیره...🙏
عزیزم من مامانم یه دارویی به هرکی داده حامله شده.همش گیاهیه.ینی هیچکس نا امید نشده.حالا خیلیا اعتقاد ندارن و قبول ندارن دارو گیاهی رو.ولی من بهت حتمن پیشنهاد میدم اگه بچه میخوای بخور.
عزیزم غصه نخور والاه ماهم که بچه داریم هزار غصه تودلامونه بااین اوضاع دنیا گرونی ها بیکاریها بیماریها و... و... آینده بچه هامون چی میشه ایا خوشبختن یا.....هزاران فکر وخیال ولی شماها یه ناراحتی دارین اونم بی بچه اییه
و
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
مرسی عشقم.😘انشالله که همه منتظرا و من دلشاد شیم🙏💙💜
مادرم خدا رحمتش کته همیشه میگفت قربون اون برم که نزا دراومد فقط یه غصه داره ولی ما بچه دارها هزارغصه رو جیگرمونه
ولی از خدا میخام خدا دامنتو سبز کنه
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
گیاه نیس.منظورم داروهاش خونگیه.بیشتر گرمیانه .یه بنده خدایی تو همینجا بهش دارو دادم بعدش حامله شد الان ماه ششم بارداریشه.اول توکل به خدا کنین بعد این دارو معجزه میکنه