2777
2789
عنوان

کیا تنهان؟

78 بازدید | 10 پست

من نه با خانوادم رابطم خوبه نه خیلی وقت ها با شوهرم خیلی وقت ها حس عدم امنیت میکنم و کلی گریه میکنم حس میکنم دارم افسردگی میگیرم همیشه از گریه سردرد دارم 

چرا رابطتون خوب نیست؟

‏من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونه‌ی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم.#m💞ببخشید اگه رکم😐اومدم یه مشورت کنم خوشم اومد موندگار شدم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینجور بودم رفتم مشاور خیلی بهتر شدم

گفت برم روان پزشک یه سری قرص داده هنوز شروع نکردم

ولی دکتره میگفت بخوری خیلی خوب میشی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

آدما ذاتن تنهان 

همه تنها ب دنیا میان و تنها میمیرن

چ فلسفی شدم امشب😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
هر کدوم به دلیلی خانوادم که به خاطر تبعیض بین بچه هاشون، شوهرمم پرخاشگره

😑

‏من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونه‌ی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم.#m💞ببخشید اگه رکم😐اومدم یه مشورت کنم خوشم اومد موندگار شدم😐