2777
2789
عنوان

تجربم از شوینده پوست صورت

5020 بازدید | 14 پست

خانمها اگر پوست حساسی دارین و اگر جوش میزنین و لکه هاش مونده و میخوایین حال پوستتون خوب بشه حتما یه بار شوینده صورت مارک پوندز رنگ صورتی رو امتحان کنین.من واقعا تجربه کردم.عالی بود.خیلی شوینده استفاده کردم ولی این یکی واقعا تاثیرگذار بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیز واقعا تاثیر داشته روی جای جوش صورت؟

آره واقعا جای جوش رو از بین میبره.

البته قوی هست روزی یک بار استفاده کنین.

اگر آرایش دارین روزانه برای پاک کردن ارایشتون ازش استفاده کنین.فقط خیلی غلیظه باید خیلی کم بزنین و روی پوستتون ماساژ بدین

هم فوم داره هم مایع حالت صابونی. من مایع رو گرفتم.بنظرم تاثیرش از فوم بیشتره

بعد لوازم ارایشی رو کامل پاک میکنه من پن صورت میزنم درمالیفت زیاد تاثیر نمیبینم اونم روشن کننده واسکرابه 

هر روز به صورتتون میزنید یا وقتایی که از بیرون میاید خونه؟

من اگر در طول روز بیرون نرم.

صبح ها که بیدار میشم صورتمو باهاش میشورم.

اما اگر بخوام برم بیرون.میذارم بعد که برگشتم صورتمو میشورم که هم آرایشم پاک بشع هم صورتم تمیز بشه.

میتونین تو نت راجبش سرچ کنین.واقعا خیلی خوبه.

بعد لوازم ارایشی رو کامل پاک میکنه من پن صورت میزنم درمالیفت زیاد تاثیر نمیبینم اونم روشن کننده واسک ...

من اصلا عادت ندارم از چیزی تعریف کنم‌

این واقعا عالی هست.

انگار بطور عمقی پوست رو تمیز میکنه و خودش آبرسان داره برای پوست.

تو نت سرچ کنین کامل راجبش نوشته.

حتی این دو هفته رنگ پوستمو هم روشنتر کرده.