2777
2789
عنوان

واقعا انصافه

281 بازدید | 29 پست

مادر شوهر خواهر شوهر و دایی شوهرم 4روزه از تهران اومدن خونه ی ما  مادرش 60 ساله  دایی65 وخواهر شوهر 23 سالشه از صبح که بیدار میشیم  باید بزارم جلوشون بخورن جمع کنم بشورم دوباره از نو  انگشتای پام از هستگی بیحس شدن زانوم درد گرفته کمردرد گرفتم بیرونم باید برم باهاشون  یعنی واقعا توقع بیجا دارم که یه ذره کمکم کنند شوهرمم کلا نیست سر کاره  میگن ما مهمونیم نباید کار کنیم میگم حداقل رخت خواباتونو بندازید مادر شوهرم میگه من دستام ظریفه جون ندارم الکی ها  خواهرشوهرمم که میگه من حال ندارم خسته شدم حالا قراره سه روز دیگم بمونند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رخت خوابا رو جمع نكن

بگو مچ دستم درد ميكنه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

وای چ بد چ زشت چ احمق اه😡

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

خب عزیزم ازشون کمک بخواه ..  

به خواهر شوهرت بگو عزیزدلم میای کمک ظرف بشوریم؟ 

یا مثلا موقع غذا درست کردن از مادر شوهرت کمک بخواه 

بگو مادر جان من عاشق  مثلاااا قورمه سبزی هاتونم.. ميشه یادم بدید به روش شما درست کنم؟  😌 

تو بهشتی از جهنم بسآز ..

چقدر بیشعورن کلفتشون که نیستی مهمونی که چند روز میاد میمونه باید کمک بده مهمون یه ساعته که نیست که فکر میکنن نباید دست به چیزی بزنن ولشون کن نمیخواد خودتو خسته کنی پذیرایی معمولی کن باهاشون بیرونم نرو بگو کمر درد و پادرد دارم بیکاری خودتو مریض کنی

پس زیاد سخت نگیر. لازم نیست خیلی انچنانی درست کنی. همون که خودتون میخورید کمی بیشتر. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

تقصیر خودته.

رخت خوابا رو جمع نکن.

بزار همونجوری بمونه.

اگه حرف زدن جواب نده چونتو کج کن برو دنبال کارت صبحام تا لنگ ظهر بخواب.غذام بدمزه درست کن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ