2777
2789
عنوان

واقعا انصافه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بذارشون تو عمل انجام شده بگو مثلا فلانی ظرف ها را بشور تا من غذا را اماده کنم یا بگو پتو ها را جمع کن تا من صبحانه اماده کنم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
خب عزیزم ازشون کمک بخواه ..   به خواهر شوهرت بگو عزیزدلم میای کمک ظرف بشوریم؟  یا مثلا م ...

میگم میگه من ناخونام میشکنه نمیتونم بشورم اون یکی هم میگه اشپزخونتون گرمه نمیتونم  

چن روز مهمونداری کن 

با روی خوش 

توقع کمک نداشته باش

غذا از بیرون بگیر 

رختخواباروهم جمع نکن 

شوهرت اومد بگو جمع کنه اگر سختته

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
میگم میگه من ناخونام میشکنه نمیتونم بشورم اون یکی هم میگه اشپزخونتون گرمه نمیتونم  

بهش دستکش بده..  بگو اینجوری ناخونات سالم می مونه! 

به نظرم با شوهرت صحبت کن..! شما که نوکرشون نیستی.. مهمون یه روز ، دو روز مهمونه.. بعدش دیگه صاحب خونه ست واسه خودش 😁

تو بهشتی از جهنم بسآز ..

تشکها رو که اصلا جمع نکن وظیفه اون دختر ۲۳ ساله است نه شما ولی یه سه روز دیگه هم دوام بیار تا برن انشالله

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
ببین بذارشون تو عمل انجام شده بگو مثلا فلانی ظرف ها را بشور تا من غذا را اماده کنم یا بگو پتو ها را ...

به خدا میگم همش بهونه میارن ناخنم میشکنه من ظریفم زورم نمیرسه میشینن پاشونو دراز میکنن چرا نکردی اینکارو چرا اینکارو کردی کلا مشکل دارن

اینا دیگه باهات دشمنی دارن اسمشونو نباید بذاری مهمون 

اره واقعا

مهمون یروز دوروز سه روز بیشتر دیگه صاحابخونه میشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
به خدا میگم همش بهونه میارن ناخنم میشکنه من ظریفم زورم نمیرسه میشینن پاشونو دراز میکنن چرا نکردی این ...

بزن زیر سرفه و بگو وای کرونا گرفتم😂😂

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃