2777
2789
عنوان

پسرم و مهدکودک بذارم یا نه؟

1078 بازدید | 16 پست
پسر من یک سال و چهار ماهشه خیلی بهونه گیر و نق نقوست موقعی که تو خونه تنها هستیم 5 دقیقه بازی میکنه و بعد میاد سراغ من ازم میخواد مرتب بغلش کنم و راهش ببرم کل روز من اینجوری سپری میشه نمیتونم حتی توی آشپزخونه برم برای یک دقیقه. ولی وقتی مهمونی میرم و دورش شلوغ باشه اصلا طرف من نمیاد سرش گرمه و با بچه ها بازی میکنه نمیدونم همه بچها تو این سن اینطوری هستن یا نه ؟ میخوام بصورت نیمه وقت مهدکودک بذارمش به نظرتون براش خوبه یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مینا جان به نظر من بهتر هست که اول با بچه های اطراف خودت توی خونه سر گرمش کنی منظورم همسایه و دوست و اشناهای نزدیک هست تا کم کم روابط اجتماعی اش تقویت بشه و وابستگی اش هم کمتر بعد به مرور می تونی همونطور که ارزو جون گفت بگذاری اش مهد .موفق باشی عزیزم.
مینا جان مشکل من با داشتن دو تا بچه چند برابر هست یک دختر و پسر 18 ماهه اما تصمیم گرفتم به هر قیمتی که شده تا وقتی که زبون باز نکردن و قدرت درک مناسبی پیدا نکردن نگذارمشون مهد عزیزم خودت بهتر می دونی که هیچ کس بهتر از مادر نیست برای بچش
پسر من 2 سال و نیمه اشه منم شاغلم پسرم رو مامانم نگه می داشت تا 2 ماه پیش که بردمش مهد با اینکه خیلی بچه ها رو دوست داشت و مهدش هم مهد خیلی خوبی بود و مدیرش دوست مادرم بود ولی 2 ماه بیشتر نرفت انقدر هم توی این مدت اخلاقش بد شده بود که حد نداشت به نطر من خیلی خیلی زوده همه بچه ها توی این سن همینطورن تازه الان هم پسر من مدام بهم می چسبه ولی به مرور هی بهتر شده شما هم بهتره شرایطتت رو درک کنی و ازش لذت ببری مهد هم خیلی زوده براش ببرش کلاسهای مادر و کودک مثا بادبادک هم دوست پیدا می کنه و هم بابچه ها بازی می کنه خودت هم دوست پیدا می کنی
Lilypie Maternity tickers
عزیزم شما که خانه داری چرا اخه گناه داره حیف نیست مخصوصا الان که هنوز خیلی کوچیکه؟؟؟؟؟!!!!

من خودم کارمندم تا پارسال که پیش مامانم بود امسال تصمیم گرفتم بذارمش مهد یکی از بهترین مهدها گذاشتمش اونم با گریه و کلی عذاب تا اومد اشنا شه مریض یبسیار سختی از مهد گرفت و تو اون دوهفته اب شد

دیگه نذاشتمش مهد گفتم امسال رو هم یه جوری به کمک مامان نگهش میداریم تا سه ساله شه از بعد عید میذارمش

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
میناجون به نظر من فعلاً مهد کودک نذار زوده برای بچه / وقتی کمی بزرگتر شد و به حرف اومد بزارش اون موقع می تونی در مورد کارایی که توی مهد انجام داده ازش بپرسی و اونم برات میگه /برای بچه خودم همین کارو کردم خیلی هم مهد کودکو دوست داره / بچه بی زبونو نذار مهد کودک
خدای مهربان و دانا ، خودت همه ما رو به راه راست هدایت فرما. آمین