2777
2789
عنوان

سونوکرافی خوب تو خیابان پیروزی

108 بازدید | 12 پست

بچه ها سونو ان تی قبلا یه جایی انجام دادم و ان تی ۴/۷ شد،دلم میخاد یکبار دیگه تکرار کنم تا مطمئن شم اندازه درست بهم دادن،تو پیروزی پاستور با دکتر باستین خوبه؟دکتر با اخلاق و خوشرو میخام،رادپرتو رفتم اعصاب نداشت پشیمون شدم نگارازما تو شهدا هم گفت هفته بعد نوبت میدم که اونموقع من ۱۴ هفته میشم و ان تی عملا مفهومی نداره،بقراط هم که تعریف زیادی ازش نشنیدم،اگر جایی میشناسید که دکتر باحوصله داره و زیادم شلوغ نیس توروخدا بهم بگید تا بلکه آرامش بگیرم 

لطفا برای سلامتی تودلیم دعا کنید 😢 بچه اولمه 

عزیزم من نگار ازما رفتم اونجا باید زود نوبت بگیری ی هفته قبل مثلا..منم جایی رو نمیشناسم بهت بگم ولی شنیدم تو تهرانپارس یدونه هست ک خوبه لعنتی اسمشو یادم نموند

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم من نگار ازما رفتم اونجا باید زود نوبت بگیری ی هفته قبل مثلا..منم جایی رو نمیشناسم بهت بگم ولی ...

صدرا توی تهرانپارسو میگی عزیزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدرا توی تهرانپارسو میگی عزیزم؟

اره فک کنم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
امروز چند جا رفتم فوق العاده شلوغ و اعصاب خوردکن بود.آخرشم نوبت بهم نرسید

کاش شماره صدرا رو میگرفتی نوبت میدادن بهت شاید 

اونم فردا صبح بابد زنگ بزنم ببینم به این زودیا وقت میدن یا نه

عزیزم چیشد چیکار کردی؟ببخشید من پیگیرم هی سوال میکنم نگرانتم من ک هنوز جواب ازمایشم نیومده کلافه شدم دیگ 

عزيزم من خودم رفتم ژرفا با دكتر خسروي  روبروي مترو شيخ الرييسه

راضی بودی شما؟

دوستان رفتم سبحان،ولی واقعا پول دور ریختنه،نه دستگاه درست حسابی دارن نه سوال رو جواب میدن نه اعصاب،تعرفه شونم بالا!!!سبحان بالای بقراط میشه گفت افتضاح به تمام معنا.