2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میمیرم براش  اما روزای اول حسی بهش نداشتم

الهیی عزیزم 😍😍 

ی خانم دکتری میگفتن اینم ی نوع افسردگی تو دوران بارداری و زایمانه 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

منم ماه پنجم، گاهی باهاش حرف میزنم و برای سونوها ذوق دارم ولی هنوز حس خاصی بهش ندارم، میگن تکون که بخوره ارتباط عاطفی بیشتر میشه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
انگار خيلي اين مدلين.من ناراحت بودم فكر ميكردم من فقط اينجوريم

من بچه ی دوممه بچه ی اولم دختره از وقتی فهمیدم باردارم عاشقش شدم ولی الان نمیدونم چرا انقدر بی احساس شدم میترسم بدنیا بیاد بین بچه هام فرق بزارم خیلی نگرانم

من بچه ی دوممه بچه ی اولم دختره از وقتی فهمیدم باردارم عاشقش شدم ولی الان نمیدونم چرا انقدر بی احساس ...

دكتر من گفت افسرده شدي.مواظب باش.ميدوني وقتي حالت تهوع اينا دارم بدتر ميشم چرا اينكارو كردم.ميگرنم كه گرفته بود خودمو فحش ميدادم.احتمالا ماه تموم شه برم روانشناس.دكتر ميفرسته ببينه وضع روحيت بده.واسه بچه بده اخه