2777
2789

سلام بچه ها چطورین

هروقت خونه مادرشوهرتون میرین چه تیپی میزنید؟ارایش میکنید یا ن..من خودم همیشه معمولا ارایش دارم امروز بدون ارایش ی سر رفتم برگشتم اعتماد ب نفسم خیلی کم بود ..دارم سعی میکنم اعتماد ب نفسمو بالا ببرم 

خدایا شکرت❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه مث منی هرجا میرم ارایش خیلی ناراحتم 

اینقدمممم ارایش بهم میاد یعنی هرچی بگم کم گفتم 

کاش میتونستم ترکش کنم

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

من بدون ارایش با لباسایه خشگل😊

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋

من طبقه ی بالاشونم

از خواب بیدارم کردن مو قژقژی صورت نشسته هم دیدنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اه مث منی هرجا میرم ارایش خیلی ناراحتم  اینقدمممم ارایش بهم میاد یعنی هرچی بگم کم گفتم  ...

اره عادت بدیه ..دودیقه هم بخوام جایی برم سخته بدون ارایش انشالله بتونم ترک کنم

خدایا شکرت❤ 
اره عادت بدیه ..دودیقه هم بخوام جایی برم سخته بدون ارایش انشالله بتونم ترک کنم

منم 😥

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊