هروقت خونه مادرشوهرتون میرین چه تیپی میزنید؟ارایش میکنید یا ن..من خودم همیشه معمولا ارایش دارم امروز بدون ارایش ی سر رفتم برگشتم اعتماد ب نفسم خیلی کم بود ..دارم سعی میکنم اعتماد ب نفسمو بالا ببرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عادت بدیه ..دودیقه هم بخوام جایی برم سخته بدون ارایش انشالله بتونم ترک کنم
منم همینجوری بودم چن بار بدون ارایش رفتم بیرون دیدم اصلا چیزه خاصی نیس
برا مردمم بدون ارایش دیدن من چیزه عجیبی نبود دیگه راحت کردم خودمو همه جا بدون ارایش میرم
نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞 ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
من انقد هرجا ميرم ارايش ميكنم ك يه سري مجبور شدم ارايش نكرده برم بازار فك ميكردم همه مردم منو نگا ميكنن ميگن چه زشته اخه پوستم افتضاحه ابروهامم خيلي كمرنگ ولي خونه مادرشوهر تعداد دفعاتي ك بي ارايش بودم بيشتره