بچه ها من تقریبا نزدیک یکساله تو اقدامم اما دکترا هیچ قرصی زرام نمینوینسن من هرماه میرم سونو ک کیست رو چک کنم نداشتم باشم دکتر سونو بهم گفت یک ماه قرص بخورم حامله میشم دکتر رفتم برام ننوشت میشه اسم و قیمت قرصی ک ازش نتیجه دیدین رو بگین و این ک نحوه مصرفش ایا حتما باید با خوردن قرص امپول هم بزنم برای ازاد سازی تخمک چون من تخمک میسازم اما ازاد سازی رو مشکل دارم ولی اگه قرص بخورم کل ماه رو میرم پیاده روی ک ب ازاد سازی کمک بشه میشه کسایی ک با قرص باردار شدن اسم و قیمت بگین امروز برم بخرم چون لک شدم پریود شم شروع کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکترت رو عوض کن خب. یا به همین بگو دارو بده. پس میری ویزیت میدی فقط احوالپرسی کنی؟ شاید خواسته فعلا ...
عزیزم خیلی دکترم رو عوض کردم همشون میگن هیچ مشکلی نداری تو شوهرت قرص هم نمیدن اعصابمو خورد کردن به خداااا دکتر سونو میگه فقط قرص بخوری باردار میشی یکم تخمدانه تنبله با قرص حل میشه چ قرصی بخورم
خب به دکتر بگو قرص بده اگه لازم باشه برات قرص مینویسه سرخود قرص بخوری ضرر داره حتمن لازم ندونسته
این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم...هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...