2777
2789
عنوان

کرونا😣

179 بازدید | 20 پست

شوهرم گوشاش کیپ شده میگ حموم رفتم آب رفته توگوشم یکم میگ مزه نمیفهمم یعنی کروناست؟؟😣الان رفته تواتاق قرنطینه کرده خودشوماسک زده..کسی بوده شوهرش کروناداشته چیکارکرده؟منظورم ضدعفونی دسشویی وشستن لباساشه..میشه بابقیه لباسا توماشین انداخت؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مزه نمیفخمهخ اره کروناس..کلا همه چیو جدا کننن

میگ چون گوشم کیپ شده مزه نمیفهمم ربط داره بنظرت؟خیلی کم مزه نمیفهمه البته

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

لباس که پودر ماشین بریزی ضدعفونی میشه، همه لباسا رو باهم بریزی مشکلی نیست، آب و وایتکس به نسبتی که تونت برا ضدعفونی کنندگی هست درست کن، بعد هربار حمام و دسشویی رفتن اسپری کن تو حموم و دسشویی، تو اتاقش هم که میرید هردوتون ماسک داشته باشید

اول همسر گرفت بعد چند روز خودم 

ولی بچم نگرفت

اولش با بدندرد و ضعف شدید شروع شد. بدن دردشم متفاوت بود توی مفاصل و ماهیچع ها احساس درد و ضعف داشتیم و نمیتونستیم انگشتامونو تکون بدیم از شدت ضعف.

بعدم سرفه و کمی سردرد داشتم.

و بعد از چند روزی بویایی و چشایی رو یک هفته از دست دادم

الهی به امید خودت...  

کلا باید جدا باشه خواب و حموم و همه چیش ....ظروف یکبار مصرف استفاده کن بده خودش بزاره تو مشما گره بزن و روش بنویس وسایل فردی ک مبتلا ب کرونا بوده بنداز سطل اشغال خیلی بهش برس و تا جایی ک میتونین ار هم دور باشین بیش از حد از الکل استفاده نکن 

مطمعنین کروناس؟ انقد زحمت قرنطینه و ضدعفونی میکشین اول مطمعن بشین

نه مطمئن ک نیستیم بخاطره پسرمون پیشگیری میکنه اگ خوب نشدبره دکترفردا..خداکنه کرونانباشه😔

دستشویی جدا .طرف وقاشق یکبار مصرف 

دستشویی ک یکی بیشترنداریم چجوری جدا؟جاریم بعدازهرباراستفاده باآب وایتکس ضدعفونی میکرد شوهرش گرفته بود