2777
2789
عنوان

کرونا😣

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
الان فصل ویروسای جدید هم شروع شده و ممکنه با کرونا اشتباه گرفته بشه. اما اصلا واسه دکتر رفتن معطل ن ...

سابقه حساسیتم داره

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

از همه مهم تر اینکه تا فردا احتیاط کنه بعد بره تست بده اگر مثبت بود دیگه درست وحسابی پیگیرشین

شرایط

تویک اتاقی باشه که تهوبه داشته باشه پنجره یا یک درب دیگه 

از سرویس بهداشتی جدا از خانواده ازدواج کنه واگر ندارین بعد دستشویی رفتنش وایتکس واب به نسبت یک پیمانه  وایتکس ۱۰ تا اب بعد از کارش دستشویی رو تمیز کن 

لباس هاش رو جدا بپوش

کارد قاشق چنگال سفره بشقاب لیوان وپارچ ابش رو جداکن فقط توهمون ها بخوره وجدابشور واگر امکانش براتون هست یکبارمصرف بگیر وبریز بیرون

یک فلاسک بزار اتاقش براش اویشن وبابونه دم بده بزار اتاقش خودش بخوره

لباس هاشم جدابشور

واگر بچه دارین بزارین خونه کسی دیگه 

و وقتی تواتاقه اصلا لازم نیست اونجا ماسک بزنه بیشتر احساس تنگی نفس میگیره فقط بیرون میاد از اتاق بزنه واینکه خودتونم وسیله میبرین اتاق دستکش بپوشین وماسک بزنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستشویی ک یکی بیشترنداریم چجوری جدا؟جاریم بعدازهرباراستفاده باآب وایتکس ضدعفونی میکرد شوهرش گرفته بو ...

خوب ما داشتیم .نزدیک دستشویی اون بنده خدا نمی شدیم .همش ظروف یکبار مصرف. ضدعفونی تا یک ماه ونیم قرنطینه بود 

میگ چون گوشم کیپ شده مزه نمیفهمم ربط داره بنظرت؟خیلی کم مزه نمیفهمه البته

خانومی اینکه ضدعفونی کنید و قرنطینه خیلی عالیه،ولی تازه علائمش اومده داره ماسک میزنه قبلش که نمیزد هم داشته پس شمام ازمایش بدید ومراعات کنید

دستشویی ک یکی بیشترنداریم چجوری جدا؟جاریم بعدازهرباراستفاده باآب وایتکس ضدعفونی میکرد شوهرش گرفته بو ...

من هم شوهر دوستم هم داداشم گرفتن ولی هیچکدوم از اعضای خونواده و فک و فامیل که باهاشون زیادم ارتباط داشتن ازشون نگرفتن

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️