2777
2789
عنوان

کسی عمل پارگی شبکیه ی چشم انجام داده

15305 بازدید | 37 پست

بیاید بگید چجوریه کی خوب شدین چجوری بود روغن تزریق کردن بیناییتون چطور بود بعدش کی روغن و بیرون اوردن و بیناییتون چطوربود.تروخدا برای همسرم دعا کنید چشمش خوب بشه بیناییش خوب بشه.تازه زایمان کردم دارم دق میکنم از ناراحتی شوهرم.یا امام حسین یا حضرت عباس خودت نظر کن 

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 

کجایین من پسرم کوچیک بود انجام داد داشت خوب میشد ولی یه ضربه دیگه خورد هر چی عمل کرده بود ریخت بهم باید خیلی مراقبت بشه تا خوب بشه انشالله خوب میشه چون شوهر شما بزرگه و میتونه از خودش خوب مراقبت کنه خوب میشه انشالله

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر حسینعلی شهریاری تعریفشو زیاد شنیدم.....

اگه دکترش خوب نبود ..دکترشو عوض کنید

ان شالله خوب میشه...توکل برخدا

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152
کجایین من پسرم کوچیک بود انجام داد داشت خوب میشد ولی یه ضربه دیگه خورد هر چی عمل کرده بود ریخت بهم ب ...

تهرانم چجوری بود میشه کامل بگی اسم دکترش الان چطوره .الان شوهرمو دوبار عمل کردن فارابی سیلیکون زدن به چشمش بیست روزه  و شوهرم میگه خیلی خیلی تار میبینم و ده روز دیگه باید برع معاینه.کی بینایشش برمیگرده پس وای دارم دیونه میشم 

تهرانم چجوری بود میشه کامل بگی اسم دکترش الان چطوره .الان شوهرمو دوبار عمل کردن فارابی سیلیکون زدن ب ...

ما اهوازیم بردیمش شیراز  چون شوهرت بزرگه خوب میشه نگران نباش باید صبر داشته باشی

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔
سلام خانمی چشمای شوهرتون خوب شد؟ چند تومن براتون ایستاد؟ برای من دعا کنید

سلام عزیزم خدا بد نده به شما چیشده انشاالله مشکلت حل میشه.شوهرم فعلا دوبار عمل شدع مایع ریختن چشمش انشاالله ی بار دگ عمل کنن ببینیم خوب میشه.هزینه اش تو فارابی حدوداهفت هشت ملیون شد 

سلام عزیزم خدا بد نده به شما چیشده انشاالله مشکلت حل میشه.شوهرم فعلا دوبار عمل شدع مایع ریختن چشمش ا ...

ان شاالله زودتر خوب میشه و صحیح و سالم با عمر طولانی و خیر و خوشی با هم زندگی کنید

ممنونم که جوابمو دادی

به من گفتن مشکل از چشمم نیست چند سال پیش به سرم ضربه خورد اون ضربه باعث شد الان تا یکم دندونم عفونی میشه یا سرما میخورم یا کمبود تغذیه پیدا میکنم چشمام خراب میشه

ان شاالله زودتر خوب میشه و صحیح و سالم با عمر طولانی و خیر و خوشی با هم زندگی کنید  ممنونم که ...

ممنون عزیزم انشالله خدا بهت سلامتی بده 

سلام عزیزم خوبین شوهرتون حالشون چطوره؟بیناییشون بزگشت؟اخه شوهر منم تصادف کرده آهن موتور داخل چشم راستش رفته همه دکترا گفتن تخلیه بشه اما میخوام پیش یه دکتر بهتر ببرم تو رو خداااا اگر نتیجه گرفتین به منم بگین پیش کدوم دکتر رفتین؟😭

سلام عزیزم خوبین شوهرتون حالشون چطوره؟بیناییشون بزگشت؟اخه شوهر منم تصادف کرده آهن موتور داخل چشم راس ...

عزیزم دکتر شاهرخ میلانی رو بزن اینستا پیج ش،هست برو دایرکت ش،کلی مشاوره کن خیلی مهربونه