بیاید بگید چجوریه کی خوب شدین چجوری بود روغن تزریق کردن بیناییتون چطور بود بعدش کی روغن و بیرون اوردن و بیناییتون چطوربود.تروخدا برای همسرم دعا کنید چشمش خوب بشه بیناییش خوب بشه.تازه زایمان کردم دارم دق میکنم از ناراحتی شوهرم.یا امام حسین یا حضرت عباس خودت نظر کن
کجایین من پسرم کوچیک بود انجام داد داشت خوب میشد ولی یه ضربه دیگه خورد هر چی عمل کرده بود ریخت بهم باید خیلی مراقبت بشه تا خوب بشه انشالله خوب میشه چون شوهر شما بزرگه و میتونه از خودش خوب مراقبت کنه خوب میشه انشالله
روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری 🖤💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کجایین من پسرم کوچیک بود انجام داد داشت خوب میشد ولی یه ضربه دیگه خورد هر چی عمل کرده بود ریخت بهم ب ...
تهرانم چجوری بود میشه کامل بگی اسم دکترش الان چطوره .الان شوهرمو دوبار عمل کردن فارابی سیلیکون زدن به چشمش بیست روزه و شوهرم میگه خیلی خیلی تار میبینم و ده روز دیگه باید برع معاینه.کی بینایشش برمیگرده پس وای دارم دیونه میشم
سلام خانمی چشمای شوهرتون خوب شد؟ چند تومن براتون ایستاد؟ برای من دعا کنید
سلام عزیزم خدا بد نده به شما چیشده انشاالله مشکلت حل میشه.شوهرم فعلا دوبار عمل شدع مایع ریختن چشمش انشاالله ی بار دگ عمل کنن ببینیم خوب میشه.هزینه اش تو فارابی حدوداهفت هشت ملیون شد
سلام عزیزم خدا بد نده به شما چیشده انشاالله مشکلت حل میشه.شوهرم فعلا دوبار عمل شدع مایع ریختن چشمش ا ...
ان شاالله زودتر خوب میشه و صحیح و سالم با عمر طولانی و خیر و خوشی با هم زندگی کنید
ممنونم که جوابمو دادی
به من گفتن مشکل از چشمم نیست چند سال پیش به سرم ضربه خورد اون ضربه باعث شد الان تا یکم دندونم عفونی میشه یا سرما میخورم یا کمبود تغذیه پیدا میکنم چشمام خراب میشه
سلام عزیزم خوبین شوهرتون حالشون چطوره؟بیناییشون بزگشت؟اخه شوهر منم تصادف کرده آهن موتور داخل چشم راستش رفته همه دکترا گفتن تخلیه بشه اما میخوام پیش یه دکتر بهتر ببرم تو رو خداااا اگر نتیجه گرفتین به منم بگین پیش کدوم دکتر رفتین؟😭