2777
2789
عنوان

کسی عمل پارگی شبکیه ی چشم انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 15318 بازدید | 37 پست
ما اهوازیم بردیمش شیراز  چون شوهرت بزرگه خوب میشه نگران نباش باید صبر داشته باشی

سلام ببخشیدپسرشماچندساله بودعمل کردین؟نارس بود؟الان چطوره؟آخه پسرمنم نارس بدنیااومدوشبکیه دوتاچشم خیلی پیشرفت کرده بود تزریق انجام دادن اهوازامابدترشدگفتن بایدببریدفارابی عمل بشه اومدیم تهران دوروزپیش چشم چپ عمل شدوچشم راست کمی بهتربودلیزرکردن ولی گفتن شانسش خیلی کمه وچشم چپ اگرم خوب بشه درحدسایه فقط میتونه ببینه دارم دیوونه میشم یه هفتس کارم فقط گریه اس

تهرانم چجوری بود میشه کامل بگی اسم دکترش الان چطوره .الان شوهرمو دوبار عمل کردن فارابی سیلیکون زدن ب ...

خانم  بینایی همسرتون  برگشت  من الان 2 ماهه عمل کردم  بیناییم خیلی بده

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم چجوری بود میشه کامل بگی اسم دکترش الان چطوره .الان شوهرمو دوبار عمل کردن فارابی سیلیکون زدن ب ...

خانم شوهر شما بعد از عمل  بیناییشون رو بدست  اوردن ؟ لطفا امضام رو بخونید   تو رو خدا هر چی میدونید بهم بگید

سلام ببخشیدپسرشماچندساله بودعمل کردین؟نارس بود؟الان چطوره؟آخه پسرمنم نارس بدنیااومدوشبکیه دوتاچشم خی ...

خانم چشم پسرتون خوب شد  بینایی داره  لطفا  امضام رو بخونید اگر کمکم کنید ممنون میشم

سلام عزیزم پیش چه دکتری عمل انجام دادید ؟ از دکتر و بیمارستان راضی بودید ؟ 

پدرم شبکیش سوراخ شده خیلی نگرانشیم 

ممنون میشم اگه تجربه ی کمک کننده ای دارید در اختیارم قرار بدید ..🙏🙏🙏♥️

سلام تزریق گاز تنهایی داشتین یا جراحی همراه باتزریق گاز؟؟ الان دیدتون خوب شد؟ قبل عمل خوب تر بود دید ...

جراحی هم داشتم  بعد عمل  دید کم شد و فقط جلوی نابینایی گرفته میشه