2777
2789

دوستان کسی جدیدا پرده خریده

واینکه قیمت و مدل شیک میخوام میشه راهنماییم کنید

اگه عکس از پرده ی پذیراییتون دارین لطفا بزارین جهت ایده😊😊😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرده پذیرایی همین الان یهویی😂😂😂😂😂

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
قشنگه عزیزم ممنون منم پرده ی پذیراییم دست وکتیبه داشت ولی میخوام یه تور ساده ی شیک بگیرم قیمت ندار ...

چرا ساده من نمیدونم چرا اینقد اینارو دوسدارم 4 ساله دارمشون😐 

برا همین قیمت دستم نیس اصلا راجب پرده 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
همین الان یهویی    

خیلی نازه

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
چرا ساده من نمیدونم چرا اینقد اینارو دوسدارم 4 ساله دارمشون😐  برا همین قیمت دستم نیس اصلا راج ...

چون این پرده ای که داشتم خیلی شلوغ بود برای همین ایندفعه میخوام ساده باشه شلوغ دلمو زده