2777
2789
عنوان

کسانی که تجربه کرونا خودشون یا نزدیکانشون داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 31 پست
نگو خیلی وحشتناکه

مگه مجبورم میرن مراسم. ب درک ک میمیره 

چرا نمیگی جون کسایی ک هشت ماه دارن رعایت میکنم و ب خطر میندازن ؟ب جهنم ک کسی ک شرایطم درک نمیکنه بمیره.

ی بیچاره ای ک چند ماهه بچشو‌ندیده اون گناه نداره؟؟

ی بدبختی ک برا ی لقمه نون مجبور بره سرکار جون اون ب خطر میفته عیبی نداره؟؟این بیماری مربوط ب یک نفر نیست ک اگه رعایت نکنه فقط خودش تو دردسر بیفته همه آدمای بی گناهم تو خطرن. ....

ب جهنم آدمای بی درک بمیرن شاید در آینده برای رویا رویی با مسائل و مشکلات دیگه ب نفعمون باشه. بیش باد و کم مباد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان گفت ما داروهای لازم رو داریم بیمارستان امام علی کرج بسترین دولتیه نمی دونم اشتباه کردیم نی ...

ازشون بپرسید چرا رمدیسیویر بهش تزریق نمیکنن

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
مگه مجبورن میرن مراسم. ب درک ک میمیره  چرا نمیگی جون کسایی ک هشت ماه دارن رعایت میکنم و ب خطر ...

خوبه که اخرسر برا همه ارزوی سلامتی بکنی حتی اون ادمای بی درک و شعور 

برای ماهم بهتره 

شما اطلاعات دارید؟به بیمارستان زنگ بزنم با تزریق این دارو بهتر می شن؟

ببین این داروییه که بیشترین تاثیرو رو بیمارهای بد حال کرونایی داره 

هر آمپولش 1 میلیون تو بیمارستانا تزریق میشه و حتی میگن اگه خارج از بیمارستان نمونه خارجیشو بخری هر آمپول 10 میلیونه 

ولی خود بیمارستانا دارن در حد 3 تا آمپول اما چون خیلی نایابه خیلی کم پیش میاد تزریق کنن و تا مطمئن نباشن جواب میده نمیکنن

حالا شما بپرس دلیلشون چیه که تزریق نمیکنن و بذار بفهمن که اطلاعات شما هم کم نیست

ببین این داروییه که بیشترین تاثیرو رو بیمارهای بد حال کرونایی داره  هر آمپولش 1 میلیون تو بیما ...

ممنونم عزیرم برای همسرش مطلبه شما رو فرستادم به بیمارستان هم زنگ زدم گفتم می خوان پلاسما بزنیم بیاین رضایت بدین

ببین این داروییه که بیشترین تاثیرو رو بیمارهای بد حال کرونایی داره  هر آمپولش 1 میلیون تو بیما ...

گفتن این دارو مدیس رو دیروز زدیم امروز هم پلاسما می زنن دیگه هرچی خدا بخواد

گفتن این دارو مدیس رو دیروز زدیم امروز هم پلاسما می زنن دیگه هرچی خدا بخواد

نه متاسفانه بیمار ما نتونست درمانو تحمل کنه 

حاب بیمار شما چطوره؟

دارو رمدیسیویر بهش زدن پس؟ همراهش پلاسما درمانی هم کردن ؟

نه متاسفانه بیمار ما نتونست درمانو تحمل کنه  حاب بیمار شما چطوره؟ دارو رمدیسیویر بهش زدن پس؟ ...

اره پلاسما داروی رمدیسیویر رو زدن امروز گفتن بهتره اکسیژنش صبح 80شد دوباره شب زنگ زدیم گفتن 75 ولی مثله اینکه روزهای قبل به 62 هم رسیده بود اینکه اینتوبه نشده بازم خداروشکر امیدواریم خوب بشه پدر دو تا بچه س. نصفه روز خوشحالیم که اکسیژنش رفته بالا نصفه روز ناراحتیم الان چند روزه اوضاع همینه

اره پلاسما داروی رمدیسیویر رو زدن امروز گفتن بهتره اکسیژنش صبح 80شد دوباره شب زنگ زدیم گفتن 75 ولی م ...

تنها راه حل همین داروست خداروشکر که زدن 

امیدوارم جواب بده