2777
2789
عنوان

درکم نمیکنن

557 بازدید | 34 پست

سلام

خواهر بزرگ من همیشه میاد خونه ما هر کاریم دوس داشته باشه میکنه خیلی پرویه ...میدونه من از فلانی بدم میاد وقتی فللانی میاد خونمون باهاش صحبت میکنه میدونه ناراحت میشم ..من نمیگم صحبت نکنه باهاش خ گرم میگیره اون فلانیم کافیه باهاش گرم بگیری تا نصف شبم میشینه ...حالا من از دست خواهرم چیکار کنم میگم گرم نگیر باهاش بعد خیلی میاد خونه اصابم خورد میشه ولی...

اگه همین فلانی بره خونه خواهرم اصا باهاش گرم نمیگیره...من باهمچین خواهری چ کنم ...کارم شده گریه....

هن😕😐

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط طلاق

جانم؟😂😂

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

مقصر خودتی عزیزم 

تو حق نداری چون از یکی خوشت نمیاد از بقیه بخوای بهش کم محلی کنن یکم بزرگ شو

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
فقط طلاق

قبلش شرت قرمز البته بعد طلاق😐😂😂😂

شوخی کردم...

ببین استارتر عزیزم چرا به مادرت نمیگی؟ یا قشنگ رک به خواهرت بگو...یا کلا بیخیالش شو و خودت رو عذاب نده

علت کاراش چیه؟لج داره باهات؟

فعلا...😇👋🏻
چی میگی مگه میتونه خواهرش رو طلاق بده؟؟

ن دوستم فقط طلاقو خواستم تگ کنم نشد😑🥴

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
مقصر خودتی عزیزم  تو حق نداری چون از یکی خوشت نمیاد از بقیه بخوای بهش کم محلی کنن یکم بزرگ شو

موضوع تین نیس اینه که فلانی اگ باهاش حتی ی خورده هم گرم بگیری صب ظهر شب میاد خونمون پلاس میشه اینه برا همین میگم حالا حق بامن نیس

یعنی چی متوجه نمیشم فلانی کیه ؟خوب توخوشت نمیاد خواهرت هم مجبور نیست از توپیروی کنه که

فلانی خالمه خب منم مجرد خواهرمم متاهل همیشه خواهرم میاد خونمون اون خالمم کلا ی جوریه از صب از خونشون میاد بیرون تا ده شب خونه اینو اونه ...برا همین ب خواهرم میگم باهاش گرم نگیر وگرنه از صب تاشب میاد اینجا منم اعصابشو ندارم افتاد؟