2777
2789
عنوان

منم امروز بی بابا شدم یتیم شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2413 بازدید | 114 پست

عزیزم خدا رحمت کنه پدر بزرگوارت رو

روحشون همنشین صالحین 

اینجا هرکسی چرت و پرت گفت جواب ندید بیشعوری خودشون رو میرسونن

اتفاقا کار خوبی کردید یک فاتحه هم بیشتر براش بفرستن تو این شرایط خیلیه

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
بابام پوستش سفید بود دیدم کبود شده.. سردشده ببین الان انکار یکی دستش روگلومه..

واییی بدنم مور مور شد

من اصلا بابای خودمو نمی تونم تصور کنم گاهی میگم همون بهتر ندیدم

پدر من ۴۹ سالش بود

پدرت چند سالش بود؟

خدا رحمتش کنه

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروحشونو شاد کنه خدابه دلتون صبربده عزیزم داغ والدین سخته خداروشکرکه مرگ راحتی داشتن مادرعزیزم روتازه ازدست دادم به خاطردیالیز خیلی زجرکشید خدا روح همه پرومادرهای ازدنیا رفته روشاد کنه تسلیت منو پذیرا باش

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خداپدرتونو رحمت کنه و جاشون امن و امان از این دنیای بیرحم باشه...منم مادرمو حدود ۱۰۰روز پیش ازدست دادم...خیلی ناگهانی ایست قلبی کرد...برای شما نمیدونم چطوره...ولی برای من بی مادری خیلی سخت تره...بخصوص که بابام هم یه ماه پیش زن گرفت...اگه بجاش مادرم زنده بود هنوز خونه گرمی برای رفتن داشتیم..اما الان درش به رومون مثل سابق باز نیست  

بعضیا از عقل...فقط دندونشو دارن

خانم ها خواهش میکنم کسی رو قضاوت نکنید 

بعضی اشخاص ادراکشون از زندگی و دیدشان نسبت به مرگ تو کفه ترازو منطق سنگینی میکنه 

بعضیا کفه احساس 

ولی این دلیل بر این نیست که اشخاصی که منطقی تر به قضیه نگاه میکنن دیگه دل ندارن و....

منو خواهرم هم همینیم ایشون احساسی هست و حتی واسه غریبه ترین افراد چشمش اشک میشه ولی من منطقی ترم و ظاهرم رو هم حفظ میکنم ولی از درون بهم میریزم 

در آخر 

تسلیت میگم خانم 

خداپدرتونو رحمت کنه و جاشون امن و امان از این دنیای بیرحم باشه...منم مادرمو حدود ۱۰۰روز پیش ازدست دا ...

تسلیت میگم 

درسته مادر اهل خونه رو هرجور هست گرم و جمع نگه می داره 

قدرتی که مردا ندارن 

ینی چی جون دادنش مگه دیدی وای خدااااا

اره اون لحظه رو دیدم...همون لحظه ای که نفسش قطع شد و چشماشو بست...همه رو دیدم...اون لحظه حتی گریمم نمیومد.فقط جیغ میکشیدم.فقط یه هفته بود که رفته بودم تو ۱۳ سال

أحب نفسي في أي إصدار
اره اون لحظه رو دیدم...همون لحظه ای که نفسش قطع شد و چشماشو بست...همه رو دیدم...اون لحظه حتی گریمم ن ...

😢😢😢😢😢خواهر منم موقع فوت بابام پیشش بود اونم این صحنه هارو دید خیلی سخت بود تا مدتا خواهرم حالش عادی نبود

خدایا سپردم به خودت 💔🌹

روحش شاد

ی صلوات از ته دل فرستادم براش

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم