2777
2789
عنوان

منم امروز بی بابا شدم یتیم شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2413 بازدید | 114 پست
عزیزم جاش بهشت باشه❤ بالاخره یروز هممون رفتنی هستیم

همه اینومی

ن هیشکی نمیدونه توخونمون چ خبره

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ظاهرمونو میدیدی میفهمیدی .. بابا خاستم واس بابام فاتحه خونده شه نمیخونید ول کنید فقط

باشههههههع با خودت چند چندی یه پیامو چند بار ریپ میزنی؟ 

خدا رحمتشون کنه الان چرا میخوای بمن ثابت کنی؟😒

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     
منم تاپیگ زدم فاتحه فرستادنش زیادبشه

خدا رحمتشون کنه.

کار خوبی کردی عزیزم.

ما یه مجلس رفته بودیم یه اقایی فوت کرده بود.۴ تا دختر داشت.سه تا از دختراش بشدت گریه میکردن.ولی یکی از دختراش از اول تا اخرش فقط قران میخوند.انقدر خوشم اومد.گفتم الان گریه واسه طرف بدرد نمیخوره ک.ولی این قران کلی واسش راحتی میاره.

دخترش قشنگ هنه ی اعمالو بجا اورد.دعای هنگام خاکسپاری.دعای راحتی مرده.نماز وحشت.نماز شب اول قبر.

درسته پدرش بود و ناراحت بود.ولی اینکارش خییییییلی عالی بود.

خدا رحمتش کنه عزیزم  فاز اونایی ک میگن غیر قابل باوره نمیفهمم چرا ی دختر الکی باید بگه پدرش فو ...

واقعا براشون متاسفم حرفی ندارم چون ناندارک بحث کنم فقط فاتحه بدین خدا خیرتون بده

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
واقعا براشون متاسفم حرفی ندارم چون ناندارک بحث کنم فقط فاتحه بدین خدا خیرتون بده

ب دل نگیر گلم کلا تو تعداد کمی از ایرانیا میشه فرهنگ‌ دید 

من فاتحه فرستادم خدا صبر بده بهتون

فکر کنم اسی الان تو شکه دقیق نمی دونه چه اتفاقی افتاده  یکم زمان می بره تا باور کنه و باهاش کن ...

دقیقا ...مونده بفهمه چی شده 😢😔😔

ما هم روز بعدش برای بابام همه فامیل گروه تشکیل دادن برای ختم قرآن و دعای شب اول ...

منم از روز دوم به بعد شوک های عصبیم شروع شد و فقط توی بیمارستان بودم . هنوز که هنوزه نبودش رو باور نمیکنم 

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
همه اینومی ن هیشکی نمیدونه توخونمون چ خبره

میفهمم عزیزم ولی این ی واقعیته هیجکس از یه ثانیه بعد خودشم خبر نداره

امیدوارم در آرامش بخوابه

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
خدا رحمتشون کنه. کار خوبی کردی عزیزم. ما یه مجلس رفته بودیم یه اقایی فوت کرده بود.۴ تا دختر داشت.س ...

من باید بخاطر مادرم قوی باشم تازه مریضیش خوب شده همش دارم فک میکنم چجور ازاین ب بعد بگذرونیم

عزیزم من ۴ سالم بوده بابام فوت کرده و خواهرم یکسالش.....هیچ چهره ای ازش ب یاد ندارم.....داغش همیشه تازه اس.....من مامانم ازدواج کرد بعد بابام اونم با برادرشوهرش...ولی هیچوقت احساس نکردم کسی پشتمه..تنها بودم همیشه.....حتی الان ک ازدداج کردم دیگه بدتر.....سر لج و لجبازی شوهرم و عموم و جفت خونواده ها داغون شدم.....هرروز ی گوشه از بدنم داغون میشه.....روز ب روز دارم ضعیفتر میشم...خونوادم ۴ ساله قطع ارتباطن با شوهرم ....خونه ام نمیان...حتی حق ندارم با خداهر یا مادرم جایی برم....عزیزم میددنم سخته درک میکنم...بابای من همش ۲۴ سالش بود ک رفت....کاش منم نمیموندم...عمه هام داغونم کردن..از طرف همه عالم و آدم دارم اذیت میشم....خدا روح باباتو شاد کنه...ولی حداقل اینه از آب و گل درومدین....میتونین کمک حال مادرتون باشین....احتیاجی هم ب کسی ندارین....من و خواهرمو از بین بردن......باورت میشه پول دیه بابامونو خونه خریدن ب اسم عموم؟؟بخدا بشینم تعریف کنم برات هزار جور مشکل دارم.....همشم میگم بابام بود ی کدوم اینا نبود....😔😔😔

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
من باید بخاطر مادرم قوی باشم تازه مریضیش خوب شده همش دارم فک میکنم چجور ازاین ب بعد بگذرونیم

عزیزم خدابهت صبر بده. تسلیت میگم واقعا سخته. منم برای پدرتون فاتحه میخونم 

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
دقیقا ...مونده بفهمه چی شده 😢😔😔 ما هم روز بعدش برای بابام همه فامیل گروه تشکیل دادن برای ختم قرآ ...

خیلی سخته واقعا اولش آدم درست درک نمی کنه بعد که مراسما تموم شد همه رفتن سر خونه زندگیشون تازه می فهمن چه اتفاقی افتاده تازه می فهمن چقدر تنها شدن 

هر چی زمان بگذره تحملش سخت تر و دلتنگی بیشتر میشه😖

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     
میفهمم عزیزم ولی این ی واقعیته هیجکس از یه ثانیه بعد خودشم خبر نداره امیدوارم در آرامش بخوابه

بقران خوبه خوب بود عین فرشته ها خوابیده بود.......