برا شادی روح بابای نازنینم که زود رفت سنی نداشت باباجونم.....
یه فاتحه میفرسین خانمای گل؟
#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
دقیقا ...مونده بفهمه چی شده 😢😔😔 ما هم روز بعدش برای بابام همه فامیل گروه تشکیل دادن برای ختم قرآ ...
تازه من پدرمو تو تصادف از دست دادم نذاشتن جسدشو ببینیم هنوز باور نکردم حس میکنم برمی گرده
باز خوش به مال اسی گذاشتن بببینتش
اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم یا حداقل با خاصیت بودم خواهر ا جونگکوک هستم چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟ من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومداگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم
بقران خوبه خوب بود عین فرشته ها خوابیده بود.......
عزیزم❤
خدا خودش کمکت میکنه
متاهل و متعهد❤💍اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم قد۱۶۴ وزن اولیه۷۸ وزن الان۶۹ من میتونمممممقبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری. هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من ۴ سالم بوده بابام فوت کرده و خواهرم یکسالش.....هیچ چهره ای ازش ب یاد ندارم.....داغش همیشه ت ...
فدای دردات بشم عزیزم بقران نمیدونم من چ دردایی دارم مادرم یکساله توراهه بیمارستانه تازه تازه تموم شد خودشم یتیم بزرگ شد تازه تازه تموم شد ک باباموخدا گرف ب ولای علی اتقدری صافوساده بود پشتو روش یکی همیشه خنده رو غیبت هیشکیو نمیکرد مگ میشه بابات بخابه دیگ بیدارنشه مامانم داره روانی میشه میگم ازاین ب یعد چ خاکی توسرمون کنیم....
#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
بمیرم عزیزم خدا رحمتش کنه . منمفقط توی کما بود دیدمش دوساعت قبل رفتنش، سه ماه بود ندیده بودمش ...
ای جانم خدا پدر شمارم رحمت کنه😢❤️
پدر من سالم بود داشت میرفت مسافرت که با تریلی تصادف کرد😖
اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم یا حداقل با خاصیت بودم خواهر ا جونگکوک هستم چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟ من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومداگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم
متاهل و متعهد❤💍اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم قد۱۶۴ وزن اولیه۷۸ وزن الان۶۹ من میتونمممممقبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری. هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
فدای دردات بشم عزیزم بقران نمیدونم من چ دردایی دارم مادرم یکساله توراهه بیمارستانه تازه تازه تموم شد ...
عزیزم باید قوی باشی...ب مادرت فک کن...مامان من وقتی میبینه دارم زجر میکشم اشکاش ک میاد بخدا از خودم متنفر میشم.....میدونم سخته.....بخدا جای بابات خوبه...خدا آدمای خوبو زوتر میبره پیش خودش...ببین عزیزم.....خدا بنده های خوبشو خیلی دوس داره...درس مث ی مادر...دیدی وقتی بچه اش کنارش نیس چقد دلتنگشه....خدا هم حتما دلتنگ پدرت بوده....بردتش پیش خودش.....عزیزم درست میشه همه چی
تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
مگه میشه تحمل کرد؟من تا سه سال لحظه جون دادنش کابوس شبام بود...
ینی چی جون دادنش مگه دیدی وای خدااااا
عزیزم باید قوی باشی...ب مادرت فک کن...مامان من وقتی میبینه دارم زجر میکشم اشکاش ک میاد بخدا از خودم ...
دعاکن برام...
تازه من پدرمو تو تصادف از دست دادم نذاشتن جسدشو ببینیم هنوز باور نکردم حس میکنم برمی گرد ...
بابام پوستش سفید بود دیدم کبود شده.. سردشده ببین الان انکار یکی دستش روگلومه..
آخی عزیزم چقدر پدرت مرد خوبی بوده ک مرگ ب این راحتی داشته..خدا رحمتشون کنه خیلی مصیبت بزرگیه ولی ب این همیشه فکر کن هممون ی روز میریم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
آخی عزیزم چقدر پدرت مرد خوبی بوده ک مرگ ب این راحتی داشته..خدا رحمتشون کنه خیلی مصیبت بزرگیه ولی ب ا ...
توروخدا فقط دعاکن برام خداخیرت بده
خدا صبرتون بده...وقتی خدا ب یکی غمی میده حتما صبرشو در طرف میبینه ...انشالله ک جای پدرت اون دنیا خوب باشه...وقتی یک نفر عین پدر شما از دنیا میره دیگ نگران دنیای مادی خانوادش نیست همش داره ب آخرتتون فک میکنه و دعا میکنه چون خودش دیگ دیده اون دنیایی هم هست..انشالله ک غم آخرتونه و صبر عظیم بهتون بده خیلی خیلی سخته
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی