2777
2789
عنوان

از دیشب که با دوستم حرف زدم حالم یه جوریه مخم داره دود میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 121 پست
تشویقش کردم و براشون آرزوی خوشبختی کردم  گفتم خوب کاری کردین ولی ته دلم یه جوری شدم  حس ...

برادر شوهرش و زنش چیکاره ان

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من گفتم تو پستای قبلی  تشویقش کردم و گفتم این چیزا خوشبختی نمیاره این ناراحتی حس ته قلب ...

میدونم عزیزم نگفتم قصدت به هم زدن رابطس..شمادوستتو دوست دارب و خوشبختیش رو میخوای و خیلی خوب هم تشویقش کردی..اگه میگم دخالت نکن چون دیدم بقیه رو مثلا دخالت کردن بعدا همه تقصیرا افتاده گردنشون

پدرشوهرش نامردی ک نکرده همون پولو داده بشون

دخترم ماشالله خیلی عاقله بجااینکه تا خرخره بره زیر بدهی با اون پول بدهیارو دادن

فقط ب دوستت بگو حتما اایشگاه بره و برن اتلیه عکساسونو بگیر حتماااااا با لباس عروس

بعد ایشالله جفتشون کارشون میگیره و طلا و سرویس میخرن

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
برادرشوهرش کارمند بانکِ گمونم نمیدونم سمتش چیه یا تو کدوم بانکه جاریشم 17 سالشه و دانش آموز

۱۷ سال؟ برگ‌هایم کو

ولی خدایی درآمد پزشک از کارمند بانک خیلی بهتره،حالا شاید الان واقعا بخاطر قرض و وام دستش خالی باشه ولی مطمئنا یکی دو سال دیگه خوبه،جبران می‌کنه براش،بنظر من اشکالی نداره،دل دوستتون خالی نکن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن