2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 8196 بازدید | 178 پست
به من یه قرص داد برای از بین بردن ورم اون بینیمو خیلی جمع کرد اولش حالم از دماغم بهم میخورد پره هام ...

اسم قرصش چیه؟با دکترم مشورت کنم ببینم چی میگه.من سه ماه میگذره نمیدونم تاثیر داره یا ن.تو چه مدلی عمل کردی؟

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از حدود سه ماهم ک چسب میزنم وقتی چسبو برمیدارم بعد از چند ساعت حس میکنم پایین میاد.عزیزم پره ...

براورمش نگران نباش من11ماهه عمل کردم هنوز ورم داره صبح بیدار میشم ک خیلی ورم داره. پره بینی که برامن دست نزده بود زیادتغییری نکردبرامن

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
براورمش نگران نباش من11ماهه عمل کردم هنوز ورم داره صبح بیدار میشم ک خیلی ورم داره. پره بینی که برامن ...

برا من ک ب ظاهر ب پره ها دس زده بینیم استخوانی بود.مال شما چی؟

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
اسم قرصش چیه؟با دکترم مشورت کنم ببینم چی میگه.من سه ماه میگذره نمیدونم تاثیر داره یا ن.تو چه مدلی عم ...

اسمشو یادم نیست ولی یادمه کورتون داشت سردرد میگرفتم میخوردم ده ر‌وز خوردم فقط من گفتم یکم سربالا باشه یکمم قوس بده

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     
برا من ک ب ظاهر ب پره ها دس زده بینیم استخوانی بود.مال شما چی؟

پره های بینیت بخیه زده؟ من نمیدونم بینیم چی بود فقط بم گفت پوستت ضخیمه

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙