2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 8191 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوشکل عمل کرده دکترتون کی بود؟هزینتون چقدر شد؟برا کدوم شهرید؟

تهرانم دکترم شهاب الدین بود اره کارش حرف نداره فلا ک خیلی راضیم حدودا نه تومن دراومد

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     
تا چند وقت بعد عمل پایین میاد من تقریبا سه ماهه عمل کردم.پره هاش چی؟ کوچیکتر میشه؟

حداقل شيش ماه بذار بگذره

هنوز متورمه

اما من دخترخالم فانتزي عمل كرده بود همش استرس داشت كه بينيش زياده سربالا شده به مرور اومد پايين

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
من یماه بیشتر چسب نزدم نترس پایین نمیاد چسب فقط واسه دوهفته اول تاثیرداره توفرم بینی بعداون فقط واسه ...

من بعد از حدود سه ماهم ک چسب میزنم وقتی چسبو برمیدارم بعد از چند ساعت حس میکنم پایین میاد.عزیزم پره ها ب نظرت بعد سه ماه کوچیک ترم میشه؟نوک بینیم ک هنوز ورم دارا مخصوصا صبا

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
من بعد از حدود سه ماهم ک چسب میزنم وقتی چسبو برمیدارم بعد از چند ساعت حس میکنم پایین میاد.عزیزم پره ...

به من یه قرص داد برای از بین بردن ورم اون بینیمو خیلی جمع کرد اولش حالم از دماغم بهم میخورد پره هام خیلی بزرگ بودن دماغمم چاق شده بود حسابی

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار