2777
2789
عنوان

قوانین جذب قانون پنجم(اخر)

228 بازدید | 25 پست

اینکه با قانون جذب می توانید به تمام خواسته و آرزوهایی که دارید برسید واقعیت دارد و هیچ نشدی در این قانون وجود ندارد .

درست است که اگر اصول و راز و رمز کائنات و قانون جذب را بدانید و آن را در این زندگی تان پیاده سازی کنید می‌توانید یک زندگی عالی برای خودتان رقم بزنید .

اما چیزی که باید بدانید این است که رسیدن به آن خواسته به هدفی که دارید نیاز به زمان دارد . و غیر ممکن است مثلاً شما در یک ماه به تمام خواسته و اهدافی که دارید برسید .

برای آنکه بتوانید به بهترین شکل ممکن و موثرترین راه از قانون جذب استفاده کنید باید در برخی زمینه ها مهارت پیدا کنید مثلاً استفاده از عبارات تاکیدی , تجسم خلاق , درست تمرین کردن و…خبره باشید .

باید بتوانید به طور دقیق بر روی آن خواسته و هدفی که داری تمرکز کنید .

تمرکز کردن به خواسته تان ممکن است در ابتدای راه برایتان کمی دشوار و سخت باشد ولی با مرور زمان و انجام تمرینات این دشواری و سختی برایتان کمرنگ می‌شود.

وقتی بر روی خواسته و داستان تمرکز می‌کنید باعث می شود که ارتعاش آن خواسته و هدف تان را به کائنات ارسال کنید . تمرکز کردن یکی از موثرترین راه ها برای ارسال انرژی به کائنات است و تنها مشکلی که وجود دارد باید این کار را تکرار کنید که با آن چیزی که میخواهید برسید .

باید به شما این آگاهی را بدهم که برای آن که به آرزو و خواسته هایتان برسید باید زمان بگذارید .

اما قسمت خوب ماجرا اینجاست که اگر درست تمرین کنید , درست ارتعاش خواسته و هدف تان را به کائنات سال کنید خیلی زود نتایج باورنکردنی را وارد زندگی تان خواهید دید .

همین نتایج باعث می شود که شما ادامه دهید و متوقف نشوید .

اگر هر روز تمرین کنید و زمانی را برای ذهن تان بگذارید , متوجه خواهید شد که کم کم به آن خواسته به هدفی که دارید نزدیک می شوید و یکسری نتایج کوچک و بزرگی را درون زندگی تان می گیرید و به سمت شادی و موفقیت می روید . پس باید ادامه دهید و فقط صبور باشید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانون جذب نه ریشه علمی دارد و نه اصل دینی، و بیشترین جذب از کائنات برای کسانی اتفاق می‌افتد که از ای ...

خانم مهربون قانون قانونه

مثلا قانون الکتریسیته میگه اگه مستقیم دست به سیم لخت برق بزنی برق میگیردت خشکت میکنه.میتونی بگی من این قانون رو قبول ندارم؟قانون جاذبه یک قانون هرچیزی رو که رها کنی روی زمین میفته.میشه بگی من قبولش ندارم؟

چجوری هم تمرکز کنیم هم بهش فکر نکنیم؟؟؟

دریچه های منفی رو ببند

دریچه های مثبت رو باز بذار

تلویزیون - اخبار- کانال ها و پیج های منفی رو از ندگیت حذف کن-ادمای منفی دور و برت رو یا حذف یا محدود کن

خانم مهربون قانون قانونه مثلا قانون الکتریسیته میگه اگه مستقیم دست به سیم لخت برق بزنی برق میگیردت ...

این به قول شما قانون الکتریسیته از لحاظ علمی ثابت است، ولی مشکل این است که شما برای به اشتباه انداختن دیگران نام قانون را بر «جذب» گذاشته‌اید، کدام دانشمند گفته که جذب قانون است؟

مانند اینکه من بگویم هرکسی شب‌ها پاپ‌کورن بخورد ثروت‌مند می‌شود، اسمش را هم «قانون پاپ‌کورن» بگذارم و هرکسی مخالفت کرد بگویم: چطور قانون جاذبه را قبول داری اما قانون پاپ‌کورن را انکار می‌کنی؟

این به قول شما قانون الکتریسیته از لحاظ علمی ثابت است، ولی مشکل این است که شما برای به اشتباه انداخت ...

یک مثال ساده

تا حالا شده تو خیابان دنبال مغازه خواستی بگردی ؟یا تصمیم بگیری یک ماشین یا هر محصول دیگه ای رو بخری؟از وقتی تصمیم میگیری قانون ارتعاش شروع به ارتعاش فرکانس میکنه.دیگه فقط اون مغازه هایی رو میبینی که دلت میخواد مثلا دنبال مغازه لوازم التحریر میگردی؟مغازه هایی رو میبینی که هزار بار از جلوشون رد شده بودی ولی دقت نکرده بودی اینجا لوازم التحریر.یا ماشین خاصی میخوای بخری مثلا سوناتا-دیگه تو خیابون هرچی سوناتا هست میاد جلو چشات . درواقع داری از قانون تمرکز برای جذب استفاده میکنی

به نظر منم قانون جذب واقعیت داره

نمیدونستم و فکر میکردم الکیه ولی بهم معرفی شد و وقتی استفاده کردم و وقتی راهکار هاشو انجام دادم دیدم واقعا واقعیت داره و اون چیزی که میخام رو به راحتی به دست میارم.

کسی که میگه قبول ندارم هم تاثیری تو زندگیش نداره چون به هر حال هر انسان یک ارتعاشی داره و طبق ارتعاش خودش اتفاقاتش رو جذب میکنه خواه قبول داشته باشه خواه قبول نداشته باشه.

و الانم به بقیه معرفی میکنم و حتی اگر کسی مایل باشه برای خریدش معرفیشون میکنم.

همونقد که قانون جاذبه واقعیت داره همونقدم قانون جذب واقعیت داره.

نه عزیزم، من ازدواج، تعداد و جنسیت بچه و هر آنچه در زندگیمه با قانون جذب دارم😊

میشه بگین دقیقا چیکار کردین؟

منی که هییییچی از این قانون نمیدونم چجوری و از کجا باید شروع کنم؟

یک مثال ساده تا حالا شده تو خیابان دنبال مغازه خواستی بگردی ؟یا تصمیم بگیری یک ماشین یا هر محصول دی ...

این هیچ ارتباطی به جذب ندارد. چون به دنبال چیز خاصی می‌گردید، ذهنتان از چیزهای دیگر چشم‌پوشی می‌کند.

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین؟ برا ما که تقریبا هیچی ازش نمی دونیم

عزیزم اینطوری که باید ذهنت رو از باور های غلط پاک کنید

خیلی راه داره مثلا اینه که توی هر اتفاق خوب و یا حتی اتفاقات بد باید شاکر باشی و خیلی راه کار های دیگه

و مثلاچیزی رو که میخای متمرکز بشی روش و ارتعاش بالا براش بفرستی و اونوقت در برابر ارتعاش تو کائنات اتقاقات رو متناسب با ارتعاش تو برات رقم میزنن.

میبینن این چند خط حرف رو توی 10 جلسه میزنن و کاملا کاملا بازش میکنن که براتون جا بیفته