2777
2789
عنوان

قوانین جذب قانون پنجم(اخر)

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینطوری که باید ذهنت رو از باور های غلط پاک کنید خیلی راه داره مثلا اینه که توی هر اتفاق خوب ...

دیدم بعضی ها سخنرانی هایی گوش میدم راجبش.

شما میدونی از کجا باید دانلود کنم ده جلسه رو؟

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین؟ برا ما که تقریبا هیچی ازش نمی دونیم

سلام عزیزم
من هم هیچی در مورد این قوانین بلد نبودم
از وقتی وارد صنعت بیمه شدم به لطف اساتیدی که رایگان بهم اموزش دادن الان شرایطم هم روحی و خانوادگی و هم مالی خیلی بهتره
این لینک استخدامی که خودم پر کردم برات میفرستم.هیچ هزینه ای هم نداره
http://collaboration.atiye24.com/?code=51885

دیدم بعضی ها سخنرانی هایی گوش میدم راجبش. شما میدونی از کجا باید دانلود کنم ده جلسه رو؟

عزیزم من خودم 10 جلسه رو ازشون خریدم اگر اینترنت هم میشه دانلود کنی نمیدونم

من شغلم نمد دوزی میکنم شغل خونگی و از همین استفاده کردم فروشم بالاتر رفته و اگر کسی دوست داشته بهش معرفی میکنم

هر چقدر بتونم تبلیغ میکنم بقیه هم مثل من وارد این کار بشن.جامعه بهتر و روشنفکر تری درست کنیم خیلی خ ...

این که آره اگر همه جامعه اینطوری فکر کنن همین دنیا بهشت میشه

منم همینکارو میکنم

و خوبیش اینه که هر کس توی شغل خودش میتونه ازش استفاده کنه

مثلا من توی شغل خونگیم ازش استفاده میکنم مثلا دوستم توی مغازه لباس و خیلیا فقط برای افزایش روحیه خودشون استفاده میکنن و هر کسی هم راهکاراشو انجام بده مطمئنا نتیجه میگیره