2777
2789
خوش ب حالت قدرشو بدون بخدا. شوهره من اصلا قابل اعتماد نیس بخدا الان هر حرفی داشته باشم تو خودم نگه م ...

خیلی بده والا مرد یکم مردونگی داشته باشه خوبه 😒 من راحتم باهاش 😂بعضی وقتا ابجیاش فش میدم 😂😂😂😂اعصابمو بهم میریزن😂

ممنون گلم خدا از دهنت بشنوه

ببین از همین الان برای زایمان راحت دعا کن حتی به خدا بگو هرچی به صلاحته شاید صلاحت طبیعی باشه 

الان بارداری مداوم دعا کنی انشاالله براورده میشه

من شرایط زایمانم رو تو بارداریم دعا میکردم الحمدلله همونی شد که میخواستم

به خاطر همین میگم ناراحت نباش 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده والا مرد یکم مردونگی داشته باشه خوبه 😒 من راحتم باهاش 😂بعضی وقتا ابجیاش فش میدم 😂😂😂😂ا ...

خدا بت شانس داده دیگه . کم تعریفشو بکن من حسودیم میشه🤪🤪

ببین از همین الان برای زایمان راحت دعا کن حتی به خدا بگو هرچی به صلاحته شاید صلاحت طبیعی باشه  ...

اره خودمم خیلی به دعا اعتقاد دارم که خدا جواب میده. انشالله همونی میشه که من میخوام. ممنون عزیزم

اره خودمم خیلی به دعا اعتقاد دارم که خدا جواب میده. انشالله همونی میشه که من میخوام. ممنون عزیزم

انشاالله

خواهش میکنم گلم😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
قربونت⁦❤️⁩ نمیدونم تازه متوجه شدم باردارم عزیزم

اهان مبارکه  اووو خیلی حالا مونده انشالله درست میشه شاید اصلا خودش سزارین شد 

من ۲۹هفتمه دیگ دارم میمیرم بخدا استخون واژنم بغلای پام داره میترکه نمیتونم راه برم یا پاشم 😭😭😭 دوشنبه رفته بودم دکتر گف هنوز بچه نچرخیده پاش پایینه اینطوری باشه سزارین میشی

اهان مبارکه  اووو خیلی حالا مونده انشالله درست میشه شاید اصلا خودش سزارین شد  من ۲۹هفتمه ...

انشالله به سلامتی خودتو بچت زایمان راحتی داشته باشی عزیزم. تو مهربونی خدا کمکت میکنه انشالله